Ledenwerfactie Gratis BIEB

Gepubliceerd op: 1 maart 2017 09:24

Voor iedereen die kennis wil maken met de Bibliotheek : Dit is je kans! Van 15 maart t/m 15 april 2017 kan je jezelf opgeven voor Gratis BIEB. Via gratis BIEB ben je 3 maanden lang gratis en vrijblijvend lid van de Bibliotheek. Ben je al (jaren) lid? Dan gun je een ander vast ook de voordelen van een lidmaatschap. Attendeer je omgeving op onze ledenwerfactie!

Niet-leden maken gratis kennis met de Bibliotheek

Drie maanden lang, onbeperkt genieten van boeken, cursussen en andere leuke activiteiten in de Bibliotheek. Via het lidmaatschap van de Bibliotheek heb je toegang tot de uitgebreide boekencollectie, duizenden e-books, online cursussen en andere activiteiten in de Bibliotheek.  Leer bijvoorbeeld een nieuwe taal, lees over time management, doe inspiratie op voor je volgende vakantie of ga aan de slag met gezonde voeding. In de Bibliotheek ben je nooit uitgekeken.

Aanmelden: van 15 maart t/m 15 april

Deelnemen aan Gratis BIEB kan via www.gratisbieb.nl of rechtstreeks bij ons in de Bibliotheek.