Openingstijden


Weergaveopties:

 • Bibliotheek Aalst Bekijk details

  Bibliotheek Aalst is een kleine, gemoedelijke bibliotheek gevestigd in dorpshuis ’t Gement, in het hart van Aalst. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

  Bekijk details van Bibliotheek Aalst

 • Bibliotheek Ammerzoden Bekijk details

  Bibliotheek Ammerzoden is een moderne bieb, gevestigd in Brede school De Schakel. De Bibliotheek heeft een sfeervolle inrichting met een verleidelijke presentatie van media. Let op! Er geldt deze week aangepast tropenrooster. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

  Bekijk details van Bibliotheek Ammerzoden

 • Bibliotheek Asperen Bekijk details

  Bibliotheek Asperen is een kleine, gemoedelijke dorpsbibliotheek gevestigd in Openbare Basisschool De Zandheuvel. Vanwege de coronamaatregelen is de Bibliotheek Asperen tot nader order gesloten. Je kunt terecht bij onze bibliotheken in Ammerzoden, Beesd, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Dodewaard, Druten, Geldermalsen, Herwijnen, Kerkdriel, Kesteren, Ophemert, Tiel, Zaltbommel en bij een aantal van onze zelfservicepunten.

  Bekijk details van Bibliotheek Asperen

 • Bibliotheek Beesd Bekijk details

  In Beesd maakt de Bibliotheek deel uit van multifunctioneel centrum Het Klokhuis dat het Cingelplein omsluit. Bibliotheek Beesd is toegankelijk volgens een door de overheid goedgekeurd protocol, op onderstaande openingstijden. Let op! Er geldt deze week aangepast tropenrooster. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst...

  Bekijk details van Bibliotheek Beesd

 • Bibliotheek Beneden-Leeuwen Bekijk details

  Bibliotheek Beneden-Leeuwen is een moderne dorpsbibliotheek gevestigd in Multifunctionele Accommodatie (MFA) De Rosmolen. De bieb is toegankelijk volgens een door de overheid goedgekeurd protocol, op onderstaande openingstijden. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

  Bekijk details van Bibliotheek Beneden-Leeuwen

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Boven-Leeuwen Bekijk details

  Vanwege de coronamaatregelen is de Zelfservice Bibliotheekpunt Boven-Leeuwen tot nader order gesloten. Je kunt terecht bij onze bibliotheken in Ammerzoden, Beesd, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Dodewaard, Druten, Geldermalsen, Herwijnen, Kerkdriel, Kesteren, Ophemert, Tiel, Zaltbommel en bij een aantal van onze zelfservicepunten.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Boven-Leeuwen

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Brakel Bekijk details

  In Plus Supermarkt Duijzer heeft Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht. Je kunt hier zes dagen in de week terecht om via de geautomatiseerde haal- en brengzuil je online gereserveerde bibliotheekmaterialen op te halen en terug te brengen.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Brakel

 • Bibliotheek Culemborg Bekijk details

  In het historische Elisabeth Weeshuis, in hartje Culemborg, is een moderne bibliotheek gevestigd. Bibliotheek Culemborg is toegankelijk volgens een door de overheid goedgekeurd protocol, op onderstaande openingstijden. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

  Bekijk details van Bibliotheek Culemborg

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Deest Bekijk details

  Vanwege de coronamaatregelen is de Zelfservice Bibliotheekpunt Deest tot nader order gesloten. Je kunt terecht bij onze bibliotheken in Ammerzoden, Beesd, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Dodewaard, Druten, Geldermalsen, Herwijnen, Kerkdriel, Kesteren, Ophemert, Tiel, Zaltbommel en bij een aantal van onze zelfservicepunten.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Deest

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Deil Bekijk details

  Vanwege de coronamaatregelen is de Zelfservice Bibliotheekpunt Deil tot nader order gesloten. Je kunt terecht bij onze bibliotheken in Ammerzoden, Beesd, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Dodewaard, Druten, Geldermalsen, Herwijnen, Kerkdriel, Kesteren, Ophemert, Tiel, Zaltbommel en bij een aantal van onze zelfservicepunten.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Deil

 • Bibliotheek Dodewaard Bekijk details

  De ruime bibliotheek in Dodewaard heeft een sfeervolle inrichting met een verleidelijke presentatie van media. De bibliotheek is toegankelijk volgens een door de overheid goedgekeurd protocol, op onderstaande openingstijden. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

  Bekijk details van Bibliotheek Dodewaard

 • Bibliotheek Dreumel Bekijk details

  Bibliotheek Dreumel is een kleine, moderne en complete dorpsbibliotheek, gevestigd in gemeenschapshuis D’n Hoender. Vanwege de coronamaatregelen is de Bibliotheek Dreumel tot nader order gesloten. Je kunt terecht bij onze bibliotheken in Ammerzoden, Beesd, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Dodewaard, Druten, Geldermalsen, Herwijnen, Kerkdriel, Kesteren, Ophemert, Tiel, Zaltbommel en bij een aantal van onze zelfservicepunten.

  Bekijk details van Bibliotheek Dreumel

 • Bibliotheek Druten Bekijk details

  Bibliotheek Druten is gevestigd in multifunctioneel centrum d’n Bogerd. Het is toegankelijk volgens een door de overheid goedgekeurd protocol, op onderstaande openingstijden. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

  Bekijk details van Bibliotheek Druten

 • Bibliotheek Geldermalsen Bekijk details

  Bibliotheek Geldermalsen is gevestigd in Multifunctioneel Centrum De Pluk. De prachtige, eigentijdse bibliotheek biedt een plek voor ontmoeting en er vinden veel activiteiten plaats. Bibliotheek Geldermalsen is toegankelijk volgens een door de overheid goedgekeurd protocol, op onderstaande openingstijden. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het...

  Bekijk details van Bibliotheek Geldermalsen

 • Bibliotheek Haaften Bekijk details

  De moderne, gezellige bibliotheek is onderdeel van het Multifunctionele Centrum De Burcht van Haeften. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

  Bekijk details van Bibliotheek Haaften

 • Bibliotheek Herwijnen Bekijk details

  Bibliotheek Herwijnen is een kleine, gemoedelijke dorpsbibliotheek, gevestigd in dorpshuis De Poort. Vanwege de hittegolf is deze vestiging deze week helaas gesloten. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

  Bekijk details van Bibliotheek Herwijnen

 • Bibliotheek Heukelum Bekijk details

  Bibliotheek Heukelum is een kleine gemoedelijke dorpsbibliotheek, gevestigd in Christelijke Basisschool De Wegwijzer. Vanwege de coronamaatregelen is de Bibliotheek Heukelum tot nader order gesloten. Je kunt terecht bij onze bibliotheken in Ammerzoden, Beesd, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Dodewaard, Druten, Geldermalsen, Herwijnen, Kerkdriel, Kesteren, Ophemert, Tiel, Zaltbommel en bij een aantal van onze zelfservicepunten.

  Bekijk details van Bibliotheek Heukelum

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Horssen Bekijk details

  Vanwege de coronamaatregelen zijn de zelfservicepunten van Bibliotheek Rivierenland tot nader order gesloten. Je kunt terecht bij onze bibliotheken in Beesd, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Dodewaard, Druten, Geldermalsen, Kerkdriel, Tiel en Zaltbommel.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Horssen

 • Bibliotheek Kerkdriel Bekijk details

  Bibliotheek Kerkdriel is gevestigd in het gemeentehuis. De bibliotheek is toegankelijk volgens een door de overheid goedgekeurd protocol, op onderstaande openingstijden. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

  Bekijk details van Bibliotheek Kerkdriel

 • Bibliotheek Kesteren Bekijk details

  Bibliotheek Kesteren is een kleine, levendige bibliotheek, gevestigd in het Dorpshuis. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

  Bekijk details van Bibliotheek Kesteren

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Maasbommel Bekijk details

  In Agrishop Maasbommel heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht met een boekenkast en een leestafel, voorzien van de krant van vandaag en diverse tijdschriften. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen. Er is ook gratis een computer beschikbaar.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Maasbommel

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Nederhemert Bekijk details

  Vanwege de coronamaatregelen zijn de zelfservicepunten van Bibliotheek Rivierenland tot nader order gesloten. Je kunt terecht bij onze bibliotheken in Ammerzoden, Beesd, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Dodewaard, Druten, Geldermalsen, Herwijnen, Kerkdriel, Kesteren, Ophemert, Tiel, Zaltbommel en bij een aantal van onze zelfservicepunten.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Nederhemert

 • Bibliotheek Ochten Bekijk details

  De bibliotheek in Ochten is gevestigd in de J.A. Houtkoperschool van Ochten. De collectie bestaat uit materialen voor kinderen van nul tot vijftien jaar. Voor baby’s en dreumesen zijn er de speciale BoekStartboekjes. Voor volwassenen is deze vestiging een haal- en brengpunt; gereserveerde items kunnen hier opgehaald en ook weer ingeleverd worden. Vanwege de coronamaatregelen is de Bibliotheek Ochten tot nader order gesloten. Je kunt terecht bij onze bibliotheken in Ammerzoden, Beesd, Beneden-Leeuwen,...

  Bekijk details van Bibliotheek Ochten

 • Bibliotheek Ophemert Bekijk details

  De Bibliotheek Ophemert is onderdeel van Kulturhus ‘Huis op Hemert’. De moderne vestiging heeft een sprekende inrichting en biedt een mooie plek voor ontmoeting. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

  Bekijk details van Bibliotheek Ophemert

 • Bibliotheek Opheusden Bekijk details

  De bibliotheek in Opheusden bevindt zich in Multifunctioneel Centrum De Reigerhof. Het heeft een sfeervolle, moderne inrichting en is vijf dagen per week geopend. Naast de bieb bevindt zich hier ook het Wijksteunpunt van de gemeente Neder-Betuwe en een gezondheidscentrum. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst je...

  Bekijk details van Bibliotheek Opheusden

 • Bibliotheek Tiel Bekijk details

  In de Bibliotheek Tiel tref je een schatkamer vol boeken, tijdschriften, e-books, luisterboeken en dvd’s aan, die je kunt lenen als je een abonnement hebt. De bibliotheek is toegankelijk volgens een door de overheid goedgekeurd protocol, op onderstaande openingstijden. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst je handen...

  Bekijk details van Bibliotheek Tiel

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Tiel-Passewaaij Bekijk details

  Vanwege de coronamaatregelen zijn de zelfservicepunten van Bibliotheek Rivierenland tot nader order gesloten. Je kunt terecht bij onze bibliotheken in Ammerzoden, Beesd, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Dodewaard, Druten, Geldermalsen, Herwijnen, Kerkdriel, Kesteren, Ophemert, Tiel, Zaltbommel en bij een aantal van onze zelfservicepunten.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Tiel-Passewaaij

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Vuren Bekijk details

  In supermarkt SPAR van der Beek heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Vuren

 • Bibliotheek Zaltbommel Bekijk details

  Bibliotheek Zaltbommel is gevestigd bij het Cambium College. Het heeft een moderne, frisse inrichting en is toegankelijk volgens een door de overheid goedgekeurd protocol, op onderstaande openingstijden. Kom je naar de bieb, houd dan rekening met het volgende: het aantal mensen dat tegelijkertijd in de bibliotheek naar binnen kan is beperkt. Kom met maximaal twee personen tegelijkertijd. Het is verplicht om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.

  Bekijk details van Bibliotheek Zaltbommel

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Culemborg-Lek en Linge Bekijk details

  Vanwege de coronamaatregelen is de Zelfservice Bibliotheekpunt Culemborg-Lek en Linge tot nader order gesloten. Je kunt terecht bij onze bibliotheken in Ammerzoden, Beesd, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Dodewaard, Druten, Geldermalsen, Herwijnen, Kerkdriel, Kesteren, Ophemert, Tiel, Zaltbommel en bij een aantal van onze zelfservicepunten.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Culemborg-Lek en Linge