De Bibliotheek en corona. Hoe zit het?

Gepubliceerd op: 24 februari 2022 16:00

Hoera! De coronamaatregelen zijn per 25 februari versoepeld! In de Bibliotheek is het niet langer verplicht om een mondkapje te dragen. Anderhalve meter afstand houden hoeft ook niet meer. De basisregels gelden nog wel.

Openingstijden

De bibliotheken zijn gewoon open, om boeken te lenen en terug te brengen, om te studeren, lezen of werken. Er is geen maximum gesteld aan het aantal bezoekers per locatie, dus we werken niet meer met winkelmandjes. Je kunt ook weer deelnemen aan activiteiten.

De basisregels

• Was vaak en goed je handen.
  • Hoest of nies in je elleboog.
  • Test bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent.Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.

Vragen?

Heb je vragen? Je kunt onze klantenservice op werkdagen van 09:30 - 17:00 uur telefonisch bereiken op nummer 0344 - 63 99 40, of via mail: klantenservice@bibliotheekrivierenland.nl.

• www.bibliotheekrivierenland.nl/corona