We verruimen onze openingstijden!

Gepubliceerd op: 25 juni 2021 15:30

rivm

Fijn! Vanaf 1 juli aanstaande openen we weer na lange tijd de deuren van onze vestigingen in Opheusden, Beesd en Heukelum. Daarnaast verruimen we de openingstijden van een groot aantal andere bibliotheekvestigingen.

Op vrijdag 18 juni kondigde het kabinet opnieuw versoepelingen aan. Met ingang van 26 juni is met inachtnemening van 1,5 meter, een mondkapje niet meer verplicht. Natuurlijk is de Bibliotheek zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is. Uiteraard blijven de algemeen geldende coronamaatregelen van kracht. 

Stap voor stap kan er meer

We vinden het heel fijn dat we onze klanten in Opheusden, Beesd en Heukelum na een lange tijd weer mogen begroeten en dat we de openingstijden van een flink aantal vestigingen kunnen uitbreiden. Het gaat om onze vestigingen in Ammerzoden, Culemborg, Druten, Herwijnen, Lienden, Ophemert, Tiel en Zaltbommel. De vestigingen Asperen, Ochten en Haaften blijven voorlopig gesloten. Daar is het nog niet mogelijk om coronaproof te openen.

Klik hieronder voor de actuele openingstijden. De nieuwe openingstijden zijn vanaf 1 juli zichtbaar op de website.

Houd rekening met coronamaatregelen

Kom je naar de Bibliotheek houd dan rekening met het naleven van de algemene coronamaatregelen;

  • kom niet naar de bibliotheek als je verkouden bent of griepklachten hebt (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten en laat je zo snel mogelijk testen op het coronavirus
  • houd 1,5 meter afstand, zowel in als buiten de bibliotheekvestiging
  • was vaak je handen en hoest of nies in je elleboog
  • houd rekening met de looproutes in de Bibliotheek en volg altijd de aanwijzingen van het personeel op

De online Bibliotheek is altijd open!

Wil je e-books en luisterboeken blijven lenen zonder het huis te hoeven verlaten? De online Bibliotheek is altijd open, waar je ook bent. Geniet van de mooiste titels en ontdek alle genres. Nog niet geregistreerd? Hou je bibliotheekpas bij de hand en maak een account aan via onderstaande link.

Er is altijd iets te leren met e-books en luisterboeken over persoonlijke ontwikkeling, geschiedenis of filosofie. Boeken verrijken je leven. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.  

Lees gratis je favoriete tijdschriften met de nieuwe app

Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van Eigen Huis & Interieur, tot AutoWeek, Margriet en Yoga Magazine. De app is gratis voor bibliotheekledenI n de app staan zestien tijdschriften die je gratis kunt lezen. Je moet hiervoor inloggen met de inloggegevens van de Bibliotheek. Na het inloggen kun je de tijdschriften direct lezen of eerst een preview bekijken. Wil je het tijdschrift op een later moment ook offline kunnen lezen? Kies dan voor Downloaden. Het tijdschrift komt dan in je Leesmap te staan. Je mag zoveel tijdschriften lezen als je wilt. 

Updates

Updates over de vervolgstappen publiceren we op onze website, via serviceberichten en onze digitale nieuwsbrief en we posten regelmatig nieuwtjes op social media.

Vragen?

Heb je vragen? Je kunt onze klantenservice op werkdagen van 09:30 - 17:00 uur telefonisch bereiken op nummer 0344 - 63 99 40, of via mail: klantenservice@bibliotheekrivierenland.nl.

  • www.bibliotheekrivierenland.nl/corona