Actueel

Resultaat 31 - 40 (van 96)

Weergaveopties:

 • Opening oranje servicebalie in Tiel

  1 juli 2019

  Onder grote belangstelling is donderdagmiddag 27 juni de Oranje Servicebalie in het gemeentehuis van Tiel feestelijk geopend. Het gemeentehuis, tegenwoordig ook wel Stadhuiscampus genaamd, biedt naast de gemeente Tiel ook onderdak aan Werkzaak Rivierenland, het Servicepunt Leren en Werken Rivierenland en UWV Werkbedrijf Tiel.

  Bekijk details van Opening oranje servicebalie in Tiel

 • Doe mee met vakantie-slinger-lezen!

  27 juni 2019

  Welk boek lees jij in je vakantie? En wat vond je ervan? In de bibliotheek kun je de hele zomer een knutsel-vlaggetje komen halen om te laten zien wat je hebt gelezen en wat je ervan vond. Van de vlaggetjes maken we een mooie slinger die we ophangen in de bieb.

  Bekijk details van Doe mee met vakantie-slinger-lezen!

 • Nieuw in de bibliotheek: Informatiepunt Digitale Overheid

  27 juni 2019

  Mensen die dingen willen regelen met de digitale overheid kunnen vanaf 3 juli terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Beneden-Leeuwen. Hier luisteren we naar de vraag en denken mee. We geven direct informatie waarmee mensen verder kunnen. Of we verwijzen door naar de juiste organisatie. Mensen kunnen ook gratis computercursussen volgen. Zodat ze ook zelf dingen kunnen regelen met de overheid via de computer. De hulp is gratis en voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn...

  Bekijk details van Nieuw in de bibliotheek: Informatiepunt Digitale Overheid

 • Opening collectie anderstalige prentenboeken in Druten

  26 juni 2019

  Woensdag 26 juni om 14.00 uur presenteert de Bibliotheek in Druten haar nieuwe collectie anderstalige prentenboeken. Vrijwilligers van de Bibliotheek lezen prentenboeken voor in het Pools, Arabisch en Nederlands. Kinderen tot 5 jaar zijn – met hun ouders – van harte welkom om te komen luisteren naar de verhalen.

  Bekijk details van Opening collectie anderstalige prentenboeken in Druten

 • Bakkie Doen op Wereld Vluchtelingendag

  14 juni 2019

  Op Wereldvluchtelingendag, donderdag 20 juni, bieden vluchtelingen bibliotheekbezoekers graag een kopje koffie aan.

  Bekijk details van Bakkie Doen op Wereld Vluchtelingendag

 • Conferentie Taal en Gezondheid sluit af met belangrijke belofte voor een vitalere en gezondere omgeving

  13 juni 2019

  Op 12 juni 2019 organiseerde een zevental organisaties de Conferentie Taal en Gezondheid in Ziekenhuis Rivierenland. De conferentie stond in het teken van de invloed van een goede taalbeheersing op de gezondheid van mensen.

  Bekijk details van Conferentie Taal en Gezondheid sluit af met belangrijke belofte voor een vitalere en gezondere omgeving

 • 50% korting op tentoonstelling in Het Weeshuis

  28 mei 2019

  Deze tentoonstelling neemt je mee naar de wereld van verhalen over wezen: literaire klassiekers, blockbusters en hitseries met het weeskind in de hoofdrol.

  Bekijk details van 50% korting op tentoonstelling in Het Weeshuis

 • De VakantieBieb gaat weer open

  22 mei 2019

  Lekker lezen tijdens je vakantie? Download dan de gratis VakantieBieb-app en lees meer dan 50 e-books de hele zomer lang! Het zomercadeautje van de Bibliotheek.

  Bekijk details van De VakantieBieb gaat weer open

 • Vacature: wij zoeken een lees-/mediacoach primair onderwijs m/v

  15 mei 2019

  Ben jij de collega die samen met ons Bibliotheek Rivierenland verder wil vernieuwen? Wij bieden alle inwoners van Rivierenland de mogelijkheden om zichzelf blijvend te ontwikkelen. Daarbij hebben we speciale aandacht voor achterstandsgroepen.

  Bekijk details van Vacature: wij zoeken een lees-/mediacoach primair onderwijs m/v

 • Start voorleesclubs voor volwassenen

  29 april 2019

  Dinsdagmiddag 7 mei en vrijdagochtend 10 mei starten weer nieuwe voorleesclubs voor volwassenen in de Bibliotheek in Beneden-Leeuwen. Je kunt gratis deelnemen!

  Bekijk details van Start voorleesclubs voor volwassenen