Actueel

Resultaat 31 - 40 (van 79)

Weergaveopties:

 • Tarieven per 1 april 2019

  24 januari 2019

  Met ingang van 1 april 2019 kost een 18+ jaarabonnement van de Bibliotheek Rivierenland € 47,40, bij betaling via automatische incasso, of € 3,95 per maand. Dat is € 2,40 meer dan je nu betaalt. De verhoging van de btw van 6 naar 9% is een aanleiding geweest om onze abonnementstarieven aan te passen.

  Bekijk details van Tarieven per 1 april 2019

 • Toon je talent in de bieb - Stap op ons podium in Tiel

  21 januari 2019

  Toon je talent in de bieb! Iedereen die graag iets wil laten zien of horen op het podium van de Bibliotheek in Tiel kan zich daarvoor opgeven.

  Bekijk details van Toon je talent in de bieb - Stap op ons podium in Tiel

 • Nieuw in Bibliotheek Culemborg: Speel-o-theek Leen & Speel

  19 december 2018

  Speel-o-theek Leen&Speel bij Bibliotheek Rivierenland biedt jonge kinderen de mogelijkheid om kennis te maken met allerlei soorten speelgoed. Door speelgoed te lenen kun je proberen wat je kind echt leuk vindt, zodat je veel bewuster tot aanschaf over kunt gaan. Verder kun je je kind aanmoedigen eens iets anders te proberen. Ook als je regelmatig oppast is het lenen van speelgoed een aanrader. Bovendien heeft de Leen & Speel de ervaring dat kinderen het erg leuk vinden om zelf speelgoed uit te kiezen....

  Bekijk details van Nieuw in Bibliotheek Culemborg: Speel-o-theek Leen & Speel

 • The Readshop uit Kerkdriel wint Grote DigiTaalStrijd 2018

  29 november 2018

  Team The Readshop heeft de Grote DigiTaalStrijd 2018 gewonnen. Het team uit Kerkdriel, bestaande uit W. Kollenburg, Kees Vernooij en Pauline Kollenburg.

  Bekijk details van The Readshop uit Kerkdriel wint Grote DigiTaalStrijd 2018

 • Wij zoeken vrijwilligers

  20 november 2018

  Bibliotheek Rivierenland is op zoek naar vrijwilligers die de rol van gastheer of gastvrouw willen vertolken in één van de twintig bibliotheekvestigingen in de regio Rivierenland.

  Bekijk details van Wij zoeken vrijwilligers

 • Abdelkader Benali schrijft dictee Grote DigiTaalStrijd

  30 oktober 2018

  Abdelkader Benali schrijft het dictee voor de Grote DigiTaalStrijd, editie 2018. Tijdens het evenement op maandagavond 26 november is de schrijver ook aanwezig op een van de zes locaties waar de Grote DigiTaalStrijd plaatsvindt. Het is voor de tweede keer dat de Grote DigiTaalStrijd plaatsvindt. Vorig jaar deden er 88 teams, met in totaal 264 deelnemers mee.

  Bekijk details van Abdelkader Benali schrijft dictee Grote DigiTaalStrijd

 • Expositie 'Van toverkracht tot griezelnacht'

  25 oktober 2018

  Zaterdag 10 november om 15:00 uur opent Paul van Loon de expositie 'Van toverkracht tot Griezelnacht' in de Bibliotheek van Geldermalsen. Ien van Laanen, de illustrator van de Nederlandse Harry Potter-serie én van de nieuwe uitgaven van de Griezelbus, exposeert voor het eerst in Nederland alle originele ontwerpen van deze covers.

  Bekijk details van Expositie 'Van toverkracht tot griezelnacht'

 • BoekStartfeestjes met Dikkie Dik

  9 oktober 2018

  Dit jaar bestaat Dikkie Dik maar liefst 40 jaar! Om dit jubileum te vieren organiseren we veertien gezellige BoekStartfeestjes met Dikkie Dik in de spotlight. De eerste Dikkie Dik-party is op woensdag 31 oktober in de Bibliotheek Culemborg.

  Bekijk details van BoekStartfeestjes met Dikkie Dik

 • Gratis af te halen: BIEB magazine

  2 oktober 2018

  Het nieuwe BIEB Magazine ligt voor je klaar in de Bibliotheek! Haal ’m snel op en lees, puzzel, onderzoek gezellig samen met je (klein)kind. En maak ook nog eens kans op leuke prijzen met diverse win-acties.

  Bekijk details van Gratis af te halen: BIEB magazine

 • Medialab Tiel zoekt vrijwilligers

  25 september 2018

  Als je graag met kinderen en nieuwe media werkt en robotjes en programmeerspelletjes geen geheimen voor je kennen, hebben wij leuk vrijwilligerswerk voor jou.

  Bekijk details van Medialab Tiel zoekt vrijwilligers