• Verruiming openingstijden bibliotheekpunt Deil

17 april 2018

Sinds kort zijn de openingstijden van het Zelfservice Bibliotheekpunt in de R. Lokhorstschool in Deil aanzienlijk verruimd.

Bekijk details van Verruiming openingstijden bibliotheekpunt Deil

• Nationale Voorleeswedstrijd 2018

8 april 2018

Bas van het Schip (11 jaar) is de voorleeskampioen van de provincie Gelderland! Bas is leerling van de Antoniusschool in Beesd en vertegenwoordigde onze provincie tijdens de landelijke finale van de Nationale Voorleeswedstrijd 2018.

Bekijk details van Nationale Voorleeswedstrijd 2018

• Wedstrijd Wilde Bijenverhalen

29 maart 2018

Heb jij het mooiste Wilde Bijenverhaal? Doe mee met de wedstrijd en lever in vóór 1 juni 2018

Bekijk details van Wedstrijd Wilde Bijenverhalen

• Klassieker Joseph Conrad voor het eerst in Nederlandse vertaling

27 februari 2018

Voor het eerst in Nederland als theatervoorstelling, The Secret Agent van de Pools-Engelse auteur Joseph Conrad uit 1923. Het stuk illustreert de waanzin van het terrorisme en is ook nu nog beangstigend actueel.

Bekijk details van Klassieker Joseph Conrad voor het eerst in Nederlandse vertaling

• Hoera: SamenWel! 1 jaar

1 februari 2018

Ken je SamenWel! al? Op 6 februari bestaat dit platform 1 jaar. Op www.samenwel.nl staan filmpjes over gezellige activiteiten, overal in Rivierenland. In de agenda op de website zie je waar die activiteiten zijn. Je kunt er meteen aan meedoen.

Bekijk details van Hoera: SamenWel! 1 jaar

• Voorjaarsvakantie: Minecraft XL Bouwwedstrijd in Medialab Tiel

1 februari 2018

In de voorjaarsvakantie kunnen Minecraftfans hun hart ophalen tijdens de Minecraft XL Bouwwedstrijd in het Medialab in Tiel. Jongens en meiden tussen de 8 en 15 jaar oud worden uitgedaagd om in teams de meest originele creaties te maken.

Bekijk details van Voorjaarsvakantie: Minecraft XL Bouwwedstrijd in Medialab Tiel

• Informatiemiddagen Leercentrum SeniorWeb Druten

16 januari 2018

Beleef je hobby online bij Leercentrum SeniorWeb Druten. Heb je een hobby waar je veel plezier aan beleeft? Zoals bijvoorbeeld tuinieren, muziek luisteren, verzamelen of fietsen? Met internet beleef je nóg meer plezier van je hobby.

Bekijk details van Informatiemiddagen Leercentrum SeniorWeb Druten

• Lidy Vos nieuwe directeur-bestuurder Bibliotheek Rivierenland

9 januari 2018

Met ingang van 1 april treedt Lidy Vos aan als nieuwe directeur-bestuurder van Bibliotheek Rivierenland. Naast ervaring in het bedrijfsleven, neemt zij de nodige managementervaring binnen de bibliotheekwereld mee. Eerder was zij twee jaar als regiomanager aan Bibliotheek Rivierenland verbonden.

Bekijk details van Lidy Vos nieuwe directeur-bestuurder Bibliotheek Rivierenland

• Bibliotheek Dreumel, Geldermalsen en Ochten vandaag gesloten; Druten vanaf 18u dicht

11 december 2017

Vanwege de sneeuwval en in verband met de veiligheid van onze medewerkers bijven de bibliotheken in Dreumel, Geldermalsen en Ochten de rest van de dag gesloten. Bibliotheek Druten gaat vanaf 18u dicht. Wij hopen op je begrip hiervoor. Excuses voor het eventuele ongemak!

Bekijk details van Bibliotheek Dreumel, Geldermalsen en Ochten vandaag gesloten; Druten vanaf 18u dicht

• Bijeenkomst bibliotheekvrijwilligers

28 november 2017

Vrijdagmiddag 17 november was er een succesvolle bijeenkomst met onze vrijwilligers in de grote zaal van Zinder. Schrijfster Suzanna Jansen hield een bevlogen verhaal over haar nieuwste boek. Na afloop was er een gezellige borrel in de foyer. Een jaarlijks evenement wat niet alleen wij maar ook onze vrijwilligers erg waarderen!

Bekijk details van Bijeenkomst bibliotheekvrijwilligers