• Hoera: SamenWel! 1 jaar

1 februari 2018

Ken je SamenWel! al? Op 6 februari bestaat dit platform 1 jaar. Op www.samenwel.nl staan filmpjes over gezellige activiteiten, overal in Rivierenland. In de agenda op de website zie je waar die activiteiten zijn. Je kunt er meteen aan meedoen.

Bekijk details van Hoera: SamenWel! 1 jaar

• Voorjaarsvakantie: Minecraft XL Bouwwedstrijd in Medialab Tiel

1 februari 2018

In de voorjaarsvakantie kunnen Minecraftfans hun hart ophalen tijdens de Minecraft XL Bouwwedstrijd in het Medialab in Tiel. Jongens en meiden tussen de 8 en 15 jaar oud worden uitgedaagd om in teams de meest originele creaties te maken.

Bekijk details van Voorjaarsvakantie: Minecraft XL Bouwwedstrijd in Medialab Tiel

• Informatiemiddagen Leercentrum SeniorWeb Druten

16 januari 2018

Beleef je hobby online bij Leercentrum SeniorWeb Druten. Heb je een hobby waar je veel plezier aan beleeft? Zoals bijvoorbeeld tuinieren, muziek luisteren, verzamelen of fietsen? Met internet beleef je nóg meer plezier van je hobby.

Bekijk details van Informatiemiddagen Leercentrum SeniorWeb Druten

• Lidy Vos nieuwe directeur-bestuurder Bibliotheek Rivierenland

9 januari 2018

Met ingang van 1 april treedt Lidy Vos aan als nieuwe directeur-bestuurder van Bibliotheek Rivierenland. Naast ervaring in het bedrijfsleven, neemt zij de nodige managementervaring binnen de bibliotheekwereld mee. Eerder was zij twee jaar als regiomanager aan Bibliotheek Rivierenland verbonden.

Bekijk details van Lidy Vos nieuwe directeur-bestuurder Bibliotheek Rivierenland

• Bibliotheek Dreumel, Geldermalsen en Ochten vandaag gesloten; Druten vanaf 18u dicht

11 december 2017

Vanwege de sneeuwval en in verband met de veiligheid van onze medewerkers bijven de bibliotheken in Dreumel, Geldermalsen en Ochten de rest van de dag gesloten. Bibliotheek Druten gaat vanaf 18u dicht. Wij hopen op je begrip hiervoor. Excuses voor het eventuele ongemak!

Bekijk details van Bibliotheek Dreumel, Geldermalsen en Ochten vandaag gesloten; Druten vanaf 18u dicht

• Bijeenkomst bibliotheekvrijwilligers

28 november 2017

Vrijdagmiddag 17 november was er een succesvolle bijeenkomst met onze vrijwilligers in de grote zaal van Zinder. Schrijfster Suzanna Jansen hield een bevlogen verhaal over haar nieuwste boek. Na afloop was er een gezellige borrel in de foyer. Een jaarlijks evenement wat niet alleen wij maar ook onze vrijwilligers erg waarderen!

Bekijk details van Bijeenkomst bibliotheekvrijwilligers

• Oproep inwoners Geldermalsen: stem voor een Medialab!

30 oktober 2017

Veel mensen willen met technologie aan de slag maar weten niet zo goed hoe ze dat kunnen aanpakken. In ons toekomstige MEDIALAB willen we daarom iedereen kennis laten maken met innovaties. Het MEDIALAB wordt dan ook een moderne werkplaats waar met behulp van de nieuwste technieken iedereen zijn of haar ideeën kan uitwerken. Het is de ideale leeromgeving voor jong en oud waar creativiteit en techniek samenkomen!

Bekijk details van Oproep inwoners Geldermalsen: stem voor een Medialab!

• 'Ik ken überhaupt maar 1 woord Duits' winnaar Grote DigiTaalStrijd Rivierenland 2017

27 oktober 2017

Team ‘Ik ken überhaupt maar 1 woord Duits’ kwam gisteravond als winnaar uit de bus in de Grote DigiTaalStrijd Rivierenland. Het team, bestaande uit de Bommelse gemeenteambtenaren Aniek van Dortmont, Jobbe van de Ven en Jessica Aarnink, haalde zowel op het onderdeel dictee, als in de digitale battle de hoogste score.

Bekijk details van 'Ik ken überhaupt maar 1 woord Duits' winnaar Grote DigiTaalStrijd Rivierenland 2017

• Prinses Beatrix opent cultuurcentrum Zinder in Tiel

9 oktober 2017

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent donderdagmiddag 26 oktober cultuurcentrum Zinder in Tiel. Als centrum voor muziek, dans, theater, beeldende kunst, literatuur en informatie vormt Zinder een ontmoetings- en inspiratieplek voor inwoners, bezoekers en toeristen.

Bekijk details van Prinses Beatrix opent cultuurcentrum Zinder in Tiel

• Koningin Máxima opent cultuurcentrum Zinder in Tiel

27 september 2017

Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdagmiddag 26 oktober cultuurcentrum Zinder in Tiel. Als centrum voor muziek, dans, theater, beeldende kunst, literatuur en informatie vormt Zinder een ontmoetings- en inspiratieplek voor inwoners, bezoekers en toeristen.

Bekijk details van Koningin Máxima opent cultuurcentrum Zinder in Tiel