• Digitale Culemborgse kennisquiz

24 april 2018

Wat weten Culemborgers eigenlijk over hun stad, of wat denken zij hierover te weten en klopt het wel? Hoe zit dat bij Culemborgers die hier zijn geboren? En hoe zit het bij de nieuwe Culemborgers? Doe mee aan de digitale Culemborgse kennisquiz!

Bekijk details van Digitale Culemborgse kennisquiz

• Voor € 1,- naar het Weeshuis Museum

23 april 2018

Met je bibliotheekpas voor € 1,- naar het museum in Culemborg? Dat kan van 1 mei tot 1 november 2018! Deze actie is ter gelegenheid van Culemborg 700 jaar en geldt voor de hele regio!

Bekijk details van Voor € 1,- naar het Weeshuis Museum

• Nieuw Bibliotheekpunt op Lek en Lingecollege

23 april 2018

Alle bibliotheekboeken uit heel Nederland afhalen in je eigen school. Voor de leerlingen van ORS Lek en Linge in Culemborg is dat nu mogelijk dankzij de samenwerking tussen Bibliotheek Rivierenland en de school. Enige voorwaarde is dat een leerling lid is van de bieb. Dat hoeft geen belemmering te zijn, want het lidmaatschap is gratis voor jongeren onder de 18.

Bekijk details van Nieuw Bibliotheekpunt op Lek en Lingecollege

• Verruiming openingstijden bibliotheekpunt Deil

17 april 2018

Sinds kort zijn de openingstijden van het Zelfservice Bibliotheekpunt in de R. Lokhorstschool in Deil aanzienlijk verruimd.

Bekijk details van Verruiming openingstijden bibliotheekpunt Deil

• Nationale Voorleeswedstrijd 2018

8 april 2018

Bas van het Schip (11 jaar) is de voorleeskampioen van de provincie Gelderland! Bas is leerling van de Antoniusschool in Beesd en vertegenwoordigde onze provincie tijdens de landelijke finale van de Nationale Voorleeswedstrijd 2018.

Bekijk details van Nationale Voorleeswedstrijd 2018

• Wedstrijd Wilde Bijenverhalen

29 maart 2018

Heb jij het mooiste Wilde Bijenverhaal? Doe mee met de wedstrijd en lever in vóór 1 juni 2018

Bekijk details van Wedstrijd Wilde Bijenverhalen

• Klassieker Joseph Conrad voor het eerst in Nederlandse vertaling

27 februari 2018

Voor het eerst in Nederland als theatervoorstelling, The Secret Agent van de Pools-Engelse auteur Joseph Conrad uit 1923. Het stuk illustreert de waanzin van het terrorisme en is ook nu nog beangstigend actueel.

Bekijk details van Klassieker Joseph Conrad voor het eerst in Nederlandse vertaling

• Hoera: SamenWel! 1 jaar

1 februari 2018

Ken je SamenWel! al? Op 6 februari bestaat dit platform 1 jaar. Op www.samenwel.nl staan filmpjes over gezellige activiteiten, overal in Rivierenland. In de agenda op de website zie je waar die activiteiten zijn. Je kunt er meteen aan meedoen.

Bekijk details van Hoera: SamenWel! 1 jaar

• Voorjaarsvakantie: Minecraft XL Bouwwedstrijd in Medialab Tiel

1 februari 2018

In de voorjaarsvakantie kunnen Minecraftfans hun hart ophalen tijdens de Minecraft XL Bouwwedstrijd in het Medialab in Tiel. Jongens en meiden tussen de 8 en 15 jaar oud worden uitgedaagd om in teams de meest originele creaties te maken.

Bekijk details van Voorjaarsvakantie: Minecraft XL Bouwwedstrijd in Medialab Tiel

• Informatiemiddagen Leercentrum SeniorWeb Druten

16 januari 2018

Beleef je hobby online bij Leercentrum SeniorWeb Druten. Heb je een hobby waar je veel plezier aan beleeft? Zoals bijvoorbeeld tuinieren, muziek luisteren, verzamelen of fietsen? Met internet beleef je nóg meer plezier van je hobby.

Bekijk details van Informatiemiddagen Leercentrum SeniorWeb Druten