Actueel

Resultaat 1 - 10 (van 96)

Weergaveopties:

 • Hoera! We gaan weer open!

  28 mei 2020

  Maar dan wel aangepast, volgens landelijke protocollen en richtlijnen van het RIVM. Vanaf 2 juni gaan er negen vestigingen open. Je kunt dan terecht in Beesd, Beneden-Leeuwen, Culemborg, Druten, Dodewaard, Geldermalsen, Kerkdriel, Tiel en Zaltbommel.

  Bekijk details van Hoera! We gaan weer open!

 • Boeken lenen bij de afhaalbieb

  12 mei 2020

  Vanaf maandag 18 mei is het mogelijk om op afspraak een boekenpakket te bestellen. Je kunt zelf een afhaalmoment kiezen. Wij zorgen ervoor dat er een verrassingstasje voor je klaarstaat, zo goed mogelijk samengesteld naar je wensen. Het afhalen kan in de volgende vestigingen:

  Bekijk details van Boeken lenen bij de afhaalbieb

 • Verras je moeder met een pop-up-Minecraftkaart!

  7 mei 2020

  Zondag is het Moederdag! Zoek je nog een mooi cadeau? Of heb je misschien gewoon zin in nog een klooi-activiteit? Het MediaLab heeft het allebei voor je! Deze twee toffe moederdagkaarten zijn fantastisch om te geven, maar misschien nog wel leuker om te maken!

  Bekijk details van Verras je moeder met een pop-up-Minecraftkaart!

 • Klooien in de meivakantie

  30 april 2020

  Elke schoolvakantie organiseert ons MediaLab een klooi-activiteit, dus nu ook! In dit filmpje laten we je zien, hoe je een stoere robotarm maakt. Gewoon thuis!

  Bekijk details van Klooien in de meivakantie

 • Woorden laten stromen met Woesj!

  22 april 2020

  Woesj is een leerlijn creatief schrijven. Hoe spreek je je fantasie aan? Hoe tover je met woorden? En hoe zet je je gedachten op papier? Met behulp van podcasts kunnen kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar leren om gekke dingen te doen met hun pen!

  Bekijk details van Woorden laten stromen met Woesj!

 • De Digitale Voorleestas

  16 april 2020

  Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek.

  Bekijk details van De Digitale Voorleestas

 • Thuis aan de slag

  9 april 2020

  In deze tijd waarin fysiek contact beperkt is, gebruiken we massaal allerlei digitale oplossingen. Maar dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend en makkelijk. Nu ook onze digitaalhuizen gesloten zijn, hebben we een aantal makkelijke websites op een rijtje gezet.

  Bekijk details van Thuis aan de slag

 • De ThuisBieb is open!

  6 april 2020

  Vanaf nu kun je genieten van 100 gratis e-books. Voor kinderen én volwassenen.

  Bekijk details van De ThuisBieb is open!

 • Voorleesserie over kinderen in quarantaine

  27 maart 2020

  Bekende kinderboekenschrijvers lezen de door henzelf geschreven serie Huisarrest voor. De spannende serie gaat over kinderen die vanwege een virus binnen moeten blijven. Na het voorlezen volgt een boekentip.

  Bekijk details van Voorleesserie over kinderen in quarantaine

 • Extra luisterboeken voor leden en niet-leden

  19 maart 2020

  Moet of wil je de komende tijd binnen blijven? De online bibliotheek heeft tijdelijk een extra reeks mooie luisterboeken toegevoegd.

  Bekijk details van Extra luisterboeken voor leden en niet-leden