• Bibliotheken gesloten: Afhaalbieb, bezorgservice en online diensten

13 januari 2021

Alle locaties van Bibliotheek Rivierenland zijn wegens de lockdown gesloten. Alle boeken die je thuis hebt worden verlengd tot na de lockdown. Tijdens de lockdown kun je gebruik maken van de Afhaalbieb. Bij de Afhaalbieb kun je een verrassingstasje reserveren, boeken inleveren en ook reserveringen afhalen die nog voor je klaarstaan.

Bekijk details van Bibliotheken gesloten: Afhaalbieb, bezorgservice en online diensten

• De afhaalbieb is weer open!

16 december 2020

Vanwege de strenge lockdown zijn onze Bibliotheken tot en met 19 januari gesloten. Vanaf 23 december openen we daarom opnieuw de afhaalbieb! Bij zeven vestigingen in Rivierenland kun je een boekenpakket bestellen en op woensdagen afhalen. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Bekijk details van De afhaalbieb is weer open!

• Vacature: Wij zoeken een BoekStart-/leescoach 0-8 jaar

3 december 2020

Ben jij de collega die samen met ons Bibliotheek Rivierenland verder wil vernieuwen? Wij bieden alle inwoners van Rivierenland de mogelijkheden om zichzelf blijvend te ontwikkelen. Daarbij hebben we speciale aandacht voor achterstandsgroepen.

Bekijk details van Vacature: Wij zoeken een BoekStart-/leescoach 0-8 jaar

• Nieuw: De tijdschiftenbieb

30 november 2020

Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van Eigen Huis & Interieur, tot AutoWeek, Margriet en Yoga Magazine.

Bekijk details van Nieuw: De tijdschiftenbieb

• Nederland Leest: ontvang een boek cadeau

25 oktober 2020

Tijdens Nederland Leest, de grootste bibliotheekcampagne van Nederland, geven wij onze bezoekers 'Het zwijgen van Maria Zachea 'cadeau.

Bekijk details van Nederland Leest: ontvang een boek cadeau

• Cursus veilig online kopen en verkopen

23 oktober 2020

Of je nu online schoenen koopt of een tweedehands fiets op Marktplaats verkoopt, online winkelen is helemaal van nu. In deze cursus leer je waar je op moet letten om veilig online te kunnen kopen, zodat je met een gerust hart iets bestelt. En je leert hoe je zelf slimmer en veiliger kunt verkopen. Start dinsdag 3 november 2020 in Druten. Deelname is gratis.

Bekijk details van Cursus veilig online kopen en verkopen

• De Bibliotheek in Asperen en het zelfservice Bibliotheekpunt in Tiel-Passewaaij zijn gesloten

22 oktober 2020

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zijn de Bibliotheek in Asperen en het zelfservice Bibliotheekpunt in Tiel-Passewaaij gesloten tot nader order.

Bekijk details van De Bibliotheek in Asperen en het zelfservice Bibliotheekpunt in Tiel-Passewaaij zijn gesloten

• Bezorgservice tijdens corona

14 oktober 2020

Behoor je tot de risicogroep en kan je niet naar de Bibliotheek komen? Dan komen wij je boeken gratis bezorgen. Bel met onze klantenservice. Geef aan ons door welke materialen je graag wilt lezen, dan zorgen wij ervoor dat ze bij jou thuis worden gebracht.

Bekijk details van Bezorgservice tijdens corona

• Hulp nodig bij de app CoronaMelder? Kom naar de bibliotheek!

13 oktober 2020

Wie vragen heeft over de app CoronaMelder of hulp nodig heeft bij het installeren ervan, kan terecht in de Bibliotheek.

Bekijk details van Hulp nodig bij de app CoronaMelder? Kom naar de bibliotheek!

• Vragen over de digitale overheid?

6 oktober 2020

Heb je vragen over websites van de overheid of hoe je zaken met de overheid digitaal kunt regelen? We helpen je graag!

Bekijk details van Vragen over de digitale overheid?