• Expositie 'Van toverkracht tot griezelnacht'

25 oktober 2018

Zaterdag 10 november om 15:00 uur opent Paul van Loon de expositie 'Van toverkracht tot Griezelnacht' in de Bibliotheek van Geldermalsen. Ien van Laanen, de illustrator van de Nederlandse Harry Potter-serie én van de nieuwe uitgaven van de Griezelbus, exposeert voor het eerst in Nederland alle originele ontwerpen van deze covers.

Bekijk details van Expositie 'Van toverkracht tot griezelnacht'

• BoekStartfeestjes met Dikkie Dik

9 oktober 2018

Dit jaar bestaat Dikkie Dik maar liefst 40 jaar! Om dit jubileum te vieren organiseren we veertien gezellige BoekStartfeestjes met Dikkie Dik in de spotlight. De eerste Dikkie Dik-party is op woensdag 31 oktober in de Bibliotheek Culemborg.

Bekijk details van BoekStartfeestjes met Dikkie Dik

• Gratis af te halen: BIEB magazine

2 oktober 2018

Het nieuwe BIEB Magazine ligt voor je klaar in de Bibliotheek! Haal ’m snel op en lees, puzzel, onderzoek gezellig samen met je (klein)kind. En maak ook nog eens kans op leuke prijzen met diverse win-acties.

Bekijk details van Gratis af te halen: BIEB magazine

• Medialab Tiel zoekt vrijwilligers

25 september 2018

Als je graag met kinderen en nieuwe media werkt en robotjes en programmeerspelletjes geen geheimen voor je kennen, hebben wij leuk vrijwilligerswerk voor jou.

Bekijk details van Medialab Tiel zoekt vrijwilligers

• Asperen is Bibliotheek rijker

13 september 2018

In Openbare Basisschool De Zandheuvel is sinds kort een kleine, gemoedelijke dorpsbibliotheek gevestigd. Naast een kleine collectie voor zowel kinderen als volwassenen, is het mogelijk om er gebruik te maken van een computer met gratis internet.

Bekijk details van Asperen is Bibliotheek rijker

• Boek op Bezoek

31 augustus 2018

Binnenkort start Boek op Bezoek, een nieuwe naam voor een nieuwe editie van Voorleescorso. Vrijwilligers komen bij gezinnen op bezoek met een boek en lezen gedurende 20 weken voor aan kinderen voor wie dit minder vanzelfsprekend is.

Bekijk details van Boek op Bezoek

• Zomerleesrace

5 juni 2018

Met de Zomerleesrace dagen wij leerlingen uit om tijdens de grote vakantie vooral te blijven lezen. De opdracht? Lees in de grote vakantie drie boeken (meer mag natuurlijk ook) en maak kans op een coole prijs!

Bekijk details van Zomerleesrace

• Levende boeken 'te leen' in de Mensenbieb

4 juni 2018

Wij breiden onze collectie uit met mensen! Op 23 juni lenen we voor het eerst levende boeken uit in de ‘Mensenbieb’. Je kunt die dag een bijzondere ervaring opdoen bij onze vestiging in Tiel: in gesprek gaan met ‘levende boeken’.

Bekijk details van Levende boeken 'te leen' in de Mensenbieb

• LET OP: nieuw wachtwoord voor 'MijnBibliotheek'

1 juni 2018

Binnenkort krijgen leden die inloggen bij 'MijnBibliotheek', de vraag om hun wachtwoord opnieuw in te stellen. Het nieuwe wachtwoord moet uit ten minste 8 tekens bestaan en is daarmee veiliger dan het huidige wachtwoord. Het aanpassen van wachtwoorden is een van de maatregelen die Bibliotheek Rivierenland neemt om je persoonsgegevens beter te beschermen.

Bekijk details van LET OP: nieuw wachtwoord voor 'MijnBibliotheek'

• Sluit je aan: zomerleesclub in Tiel

30 mei 2018

Lekker lezen in de zomer en samen het boek bespreken? Kom dan naar de zomerleesclub die de Stichting Senia samen met de bibliotheek in Tiel organiseert.

Bekijk details van Sluit je aan: zomerleesclub in Tiel