• De Bibliotheken mogen weer open!

18 november 2020

Vanaf donderdag 19 november zijn de Bibliotheken weer open! Voor een bezoek aan de Bibliotheek gelden wel weer de aangescherpte regels. We vragen je 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en bij binnenkomst de handen te desinfecteren met een gel die voor je klaarstaat. Daarnaast vragen we je een mondkapje te dragen, een bezoekerskaartje in te vullen en een winkelmandje te gebruiken, aangezien we gebonden zijn aan een maximum aantal bezoekers.

Bekijk details van De Bibliotheken mogen weer open!

• Nederland Leest: ontvang een boek cadeau

25 oktober 2020

Tijdens Nederland Leest, de grootste bibliotheekcampagne van Nederland, geven wij onze bezoekers 'Het zwijgen van Maria Zachea 'cadeau.

Bekijk details van Nederland Leest: ontvang een boek cadeau

• Cursus veilig online kopen en verkopen

23 oktober 2020

Of je nu online schoenen koopt of een tweedehands fiets op Marktplaats verkoopt, online winkelen is helemaal van nu. In deze cursus leer je waar je op moet letten om veilig online te kunnen kopen, zodat je met een gerust hart iets bestelt. En je leert hoe je zelf slimmer en veiliger kunt verkopen. Start dinsdag 3 november 2020 in Druten. Deelname is gratis.

Bekijk details van Cursus veilig online kopen en verkopen

• De Bibliotheek in Asperen en het zelfservice Bibliotheekpunt in Tiel-Passewaaij zijn gesloten

22 oktober 2020

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zijn de Bibliotheek in Asperen en het zelfservice Bibliotheekpunt in Tiel-Passewaaij gesloten tot nader order.

Bekijk details van De Bibliotheek in Asperen en het zelfservice Bibliotheekpunt in Tiel-Passewaaij zijn gesloten

• Bezorgservice tijdens corona

14 oktober 2020

Behoor je tot de risicogroep en kan je niet naar de Bibliotheek komen? Dan komen wij je boeken gratis bezorgen. Bel met onze klantenservice. Geef aan ons door welke materialen je graag wilt lezen, dan zorgen wij ervoor dat ze bij jou thuis worden gebracht.

Bekijk details van Bezorgservice tijdens corona

• Hulp nodig bij de app CoronaMelder? Kom naar de bibliotheek!

13 oktober 2020

Wie vragen heeft over de app CoronaMelder of hulp nodig heeft bij het installeren ervan, kan terecht in de Bibliotheek.

Bekijk details van Hulp nodig bij de app CoronaMelder? Kom naar de bibliotheek!

• Vragen over de digitale overheid?

6 oktober 2020

Heb je vragen over websites van de overheid of hoe je zaken met de overheid digitaal kunt regelen? We helpen je graag!

Bekijk details van Vragen over de digitale overheid?

• Eerste Hulp bij Online

1 oktober 2020

Gebruik van websites en apps is niet voor iedereen altijd even makkelijk. We vinden het belangrijk dat er voor deze mensen hulp beschikbaar is als het gaat om online dingen regelen, online contact, ontspanning en het herkennen van nepnieuws. En ook als het gaat om het online aanvragen van hulp.

Bekijk details van Eerste Hulp bij Online

• Terug in de tijd tijdens de Kinderboekenweek

10 september 2020

Dit jaar staat de Kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) in het teken van geschiedenis met het thema En toen? Verken werelden uit het verleden met kinderboeken. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken!

Bekijk details van Terug in de tijd tijdens de Kinderboekenweek

• Bibliotheek Dodewaard verhuist

9 september 2020

Op woensdag 16 september verhuist de Bibliotheek aan de Wilhelminalaan 3. De Bibliotheek krijgt een nieuwe, tijdelijke plek aan de Anna van Burenlaan 2 in Dodewaard.

Bekijk details van Bibliotheek Dodewaard verhuist