Nieuw in Bibliotheek Culemborg: Speel-o-theek Leen & Speel

Gepubliceerd op: 19 december 2018 10:15

Sinds kort heeft onze vestiging in Culemborg een speel-o-theek. Welkom Leen & Speel! Tijdens de openingstijden van de bieb kun je speelgoed lenen en ruilen. Het lidmaatschap van de speel-o-theek kost €25,- per jaar en wordt geregistreerd op je biebpas.

Een speelotheek biedt jonge kinderen de mogelijkheid om kennis te maken met allerlei soorten speelgoed. Door speelgoed te lenen kun je proberen wat je kind echt leuk vindt, zodat je veel bewuster tot aanschaf over kunt gaan. Verder kun je je kind aanmoedigen eens iets anders te proberen. Ook als je regelmatig oppast is het lenen van speelgoed een aanrader. Bovendien heeft de Leen & Speel de ervaring dat kinderen het erg leuk vinden om zelf speelgoed uit te kiezen. Leen & Speel is er voor alle kinderen, het speelgoed is voornamelijk bedoeld voor kinderen tussen 0-8 jaar.

Leen & Speel zoek vrijwilligers

Leen & Speel is nog op zoek naar vrijwilligers om al het speelgoed te kunnen onderhouden en vernieuwen. Als je interesse hebt kun je mailen naar secretariaat@speelotheekculemborg.nl, of je gegevens achterlaten bij de medewerkers van Bibliotheek Culemborg.