Andere openingstijden

Gepubliceerd op: 3 september 2019 14:52

openingstijden

Vanaf donderdag 5 september wijzigen de openingstijden van de Bibliotheek in Dodewaard. Ook onze vestiging in Aalst heeft sinds kort andere openingstijden.

Vanaf 5 september is de Bibliotheek in Dodewaard voortaan op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend gesloten. De overige openingsuren blijven hetzelfde. Wij zoeken vrijwilligers om tijdens de ochtenden open te kunnen gaan. De nieuwe openingstijden zijn:

• Maandag 14:00 - 17:00 uur
  • Woensdag 14:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag 14:00 - 17:30 uur en van 18:00 - 20:00 uur

Tijdens deze openingstijden is er altijd een medewerker aanwezig die informatie en advies kan geven. Tijdens de openingsuren op dinsdag-, woensdag en donderdagochtend (van 10:00 uur – 12:00 uur) was er zelfservice in de Bibliotheek.

Welkom in andere vestigingen

Bibliotheekbezoekers die aangewezen zijn op de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend zijn altijd welkom in onze andere vestigingen. Hier kun je terecht voor zowel het lenen als terugbrengen van materialen (bij voorbeeld op dinsdag en donderdag in Kesteren of alle dagen in Opheusden).

Vrijwilligers gezocht

Een deel van de openingstijden van de Bibliotheek is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Op dit moment hebben we in Dodewaard behoefte aan vrijwilligers, voor dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 – 12:00 uur. Wie interesse heeft, of iemand kent die het leuk zou vinden om gastheer of gastvrouw te zijn in de Bibliotheek, kan met ons contact opnemen.

De Bibliotheek in Aalst is open op maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 - 17.00 uur.