Asperen is Bibliotheek rijker

Gepubliceerd op: 13 september 2018 10:15

In Openbare Basisschool De Zandheuvel is sinds kort een kleine, gemoedelijke dorpsbibliotheek gevestigd. Naast een kleine collectie voor zowel kinderen als volwassenen, is het mogelijk om er gebruik te maken van een computer met gratis internet.

De nieuwe Bibliotheek is elke maandagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur geopend. Lees-/mediacoach Ron Strik is dan in de bieb aanwezig om bezoekers wegwijs te maken in de collectie, nieuwe leden in te schrijven en om desgewenst advies te geven.

Gratis lidmaatschap voor kinderen en jongeren

Kinderen en jongeren tot 18 jaar kunnen gratis lid worden van de Bibliotheek. Volwassenen kunnen drie maanden gratis een lidmaatschap proberen en betalen vervolgens € 3,75 per maand voor een abonnement. Bibliotheekleden kunnen met hun pasje tot 15 boeken en andere materialen (luisterboeken, tijdschriften, dvd’s) lenen. Daarnaast kunnen zij nog e-books lezen en gratis online cursussen volgen van de Online Bibliotheek.

De Bibliotheek Asperen bevindt zich in het schoolgebouw van OBS De Zandheuvel (Bijdendijkstraat 1).

Fotobijschrift: Ron Strik met drie kersverse Bibliotheekleden.