Bibliotheek Dodewaard verhuist

Gepubliceerd op: 9 september 2020 15:02

Op woensdag 16 september verhuist de Bibliotheek aan de Wilhelminalaan 3. De Bibliotheek krijgt een nieuwe, tijdelijke plek aan de Anna van Burenlaan 2 in Dodewaard.

Verhuizing

De Bibliotheek aan de Wilhelminalaan is vanwege de verhuizing vanaf 16 september gesloten. Je kunt de materialen die je nog thuis hebt liggen vanaf 30 september in de nieuwe locatie of in een van onze andere vestigingen inleveren.

Bibliotheekbezoek

In de twee weken dat de Bibliotheek in Dodewaard gesloten is, ben je van harte welkom in een van de andere vestigingen van Bibliotheek Rivierenland, voor zowel het lenen als inleveren van materialen, of andere bibliotheekservices. De dichtstbijzijnde locaties zijn Opheusden en Kesteren en in Ochten bevinden zich een kleine Bibliotheek met een jeugdcollectie.

Nieuwe tijdelijke locatie

De Bibliotheek in Dodewaard is vanaf 30 september gevestigd aan de Anna van Burenlaan 2. In afwachting van nieuwbouw bij het sportpark is deze locatie tijdelijk.

De openingstijden op de nieuwe locatie blijven hetzelfde:

• woensdag 13:00 - 17:00 uur (Fullservice)
  • vrijdag 14:00 - 20:00 uur (Fullservice)