Bijeenkomst bibliotheekvrijwilligers

Gepubliceerd op: 28 november 2017 15:58

Vrijdagmiddag 17 november was er een succesvolle bijeenkomst met onze vrijwilligers in de grote zaal van Zinder. Schrijfster Suzanna Jansen hield een bevlogen verhaal over haar nieuwste boek. Na afloop was er een gezellige borrel in de foyer. Een jaarlijks evenement wat niet alleen wij maar ook onze vrijwilligers erg waarderen!

Ook op zoek naar vrijwilligerswerk?

Heb je wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? Wij hebben jou nodig! Werk je graag met mensen en media en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Wij hebben op dit moment diverse vrijwilligersvacatures. Bijvoorbeeld een rol als gastheer/gastvrouw of op woensdagmiddag kinderen voorlezen in de bieb.

We bieden een plezierige en inspirerende werkomgeving en ieder jaar ontvang je een uitnodiging voor een gezellige inspiratiebijeenkomst. Bekijk de verschillende vacatures hier.