Boek 'n trip

Gepubliceerd op: 23 juni 2021 11:53

Kinderen en jongeren lezen deze zomer gratis e-books en luisterboeken met de online Bibliotheek-app.

Beleef de mooiste verhalen met onze zomeractie. Met Boek ’n Trip ga je gratis op boekentrip met de online Bibliotheek-app. Iedereen van 0 tot 18 jaar kan de leukste e-books en luisterboeken downloaden. Je kunt kiezen uit duizenden titels. Ook voor diegene die nog geen lid zijn van de Bibliotheek.

10 e-books en 10 luisterboeken

Deze zomeractie start op 1 juli en loopt door tot en met 31 augustus. Ben je nog geen lid van de Bibliotheek, dan mag je 10 e-books en 10 luisterboeken gratis lenen.

Gratis lidmaatschap

Je hoeft dus geen lid te zijn voor deze zomeractie. Maar wist je dat je tot en met 18 jaar gratis lid bent van de Bibliotheek Rivierenland? Met een lidmaatschap leen je nog veel meer boeiende boeken, ook voor je leeslijst!