Maatregelen bij Bibliotheekbezoek

Gepubliceerd op: 14 oktober 2020 15:00

rivm

Het aantal besmettingen met corona loopt op. Voor een bezoek aan de Bibliotheek gelden daarom aangescherpte regels. We vragen je 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en bij binnenkomst de handen te desinfecteren met een gel die voor je klaarstaat. Daarnaast vragen we je een bezoekerskaartje in te vullen en een winkelmandje te gebruiken, aangezien we gebonden zijn aan een maximum aantal bezoekers.

Mondkapjes

Het dragen van een mondkapje is voor Bibliotheek-medewerkers verplicht. Voor bezoekers geldt op dit moment nog een dringend advies dit ook te doen, dit wordt echter op korte termijn verplicht.

Bezorgservice

Behoor je tot de risicogroep en kan je niet naar de Bibliotheek komen? Dan komen wij je boeken gratis bezorgen. Bel met onze klantenservice via het telefoonnummer 0344 - 63 99 40. Geef aan ons door welke materialen je graag wilt lezen, dan zorgen wij ervoor dat ze bij jou thuis worden gebracht.

Activiteiten

In de meeste gevallen gaan onze activiteiten door maar kijk in de agenda voor de actuele status. Het kan voorkomen dat we plotseling activiteiten moeten annuleren. Deelnemers die covid-gerelateerde klachten hebben, mogen niet deelnemen. Bij de computercursussen Klik & Tik en DigiSterker vragen wij de deelnemers een mondkapje te dragen en een gezondheidsformulier te ondertekenen. Bij binnenkomst in de cursusruimte ligt er zowel een gezondheidsformulier als een mondkapje voor iedere deelnemer klaar.

Winteropeningstijden

Vanwege de nieuwe maatregelen blijven onze medewerkers en vrijwilligers thuis bij de geringste verkoudheidsklachten. Hierdoor krijgen we de roosters lastig vol en hebben we een nieuw winterrooster voor de vestigingen. Check de aangepaste openingstijdenpagina via onderstaande link.

Updates

Updates over de vervolgstappen publiceren we op de website en communiceren we ook via onze digitale nieuwsbrief en we posten ze op social media.

Vragen?

Heb je vragen? Je kunt onze klantenservice op werkdagen van 10:00 - 17:00 uur telefonisch bereiken op nummer 0344 - 63 99 40, of via mail: klantenservice@bibliotheekrivierenland.nl.

• www.bibliotheekrivierenland.nl/corona