Bibliotheken gesloten: Afhaalbieb, bezorgservice en online diensten

Gepubliceerd op: 13 januari 2021 15:30

rivm

Alle locaties van Bibliotheek Rivierenland zijn wegens de lockdown gesloten. Alle boeken die je thuis hebt worden verlengd tot na de lockdown. Tijdens de lockdown kun je gebruik maken van de Afhaalbieb. Bij de Afhaalbieb kun je een verrassingstasje reserveren, boeken inleveren en ook reserveringen afhalen die nog voor je klaarstaan.

Afhaalbieb

Via de afhaalbieb kun je een boekenpakket bestellen. Je kunt op negen locaties terecht: 

  • Beneden-Leeuwen
  • Culemborg
  • Dodewaard
  • Druten
  • Geldermalsen
  • Kerkdriel
  • Lienden (vanaf 20 januari)
  • Tiel
  • Zaltbommel

Leentermijn

De leentermijn van de boeken die je thuis hebt, is verlengd tot na de lockdown. Wil je geleende materialen eerder terugbrengen dan eind januari, dan kan dat via de Afhaalbieb. 

Reserveringen ophalen

Heb je nog reserveringen klaarstaan? Dit kun je nakijken in MijnBibliotheek. Je kunt deze reserveringen ophalen via de Afhaalbieb. Selecteer in het keuzemenu de optie 'Reservingen ophalen'.

Geen activiteiten

Er mogen geen bijeenkomsten plaatsvinden. Alle geplande activiteiten zijn daarom geannuleerd of worden verplaatst naar een later moment. Had je al voor een activiteit gereserveerd? Dan krijg je per mail bericht van ons en - voor zover van toepassing - je geld terug.  

De online Bibliotheek is altijd open!

Wil je e-books en luisterboeken blijven lenen zonder het huis te hoeven verlaten? De online Bibliotheek is altijd open, waar je ook bent. Geniet van de mooiste titels en ontdek alle genres. Nog niet geregistreerd? Hou je bibliotheekpas bij de hand en maak een account aan via onderstaande link.

Er is altijd iets te leren met e-books en luisterboeken over persoonlijke ontwikkeling, geschiedenis of filosofie. Boeken verrijken je leven. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.  

Lees gratis je favoriete tijdschriften met de nieuwe app

Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van Eigen Huis & Interieur, tot AutoWeek, Margriet en Yoga Magazine. De app is gratis voor bibliotheekledenI n de app staan zestien tijdschriften die je gratis kunt lezen. Je moet hiervoor inloggen met de inloggegevens van de Bibliotheek. Na het inloggen kun je de tijdschriften direct lezen of eerst een preview bekijken. Wil je het tijdschrift op een later moment ook offline kunnen lezen? Kies dan voor Downloaden. Het tijdschrift komt dan in je Leesmap te staan. Je mag zoveel tijdschriften lezen als je wilt. 

Updates

Updates over de vervolgstappen publiceren we op onze website, via serviceberichten en onze digitale nieuwsbrief en we posten regelmatig nieuwtjes op social media.

Vragen?

Heb je vragen? Je kunt onze klantenservice op werkdagen van 09:30 - 17:00 uur telefonisch bereiken op nummer 0344 - 63 99 40, of via mail: klantenservice@bibliotheekrivierenland.nl.

  • www.bibliotheekrivierenland.nl/corona