Bibliotheken gesloten: Afhaalbieb open op 12 locaties

Gepubliceerd op: 11 maart 2021 15:30

rivm

Alle locaties van Bibliotheek Rivierenland zijn wegens de lockdown gesloten. Alle boeken die je thuis hebt worden verlengd tot na de lockdown. Tijdens de lockdown kun je gebruik maken van de Afhaalbieb. Bij de Afhaalbieb kun je een boekenpakket bestellen, reserveringen afhalen en materialen terugbrengen.

Afhaalbieb

Via de afhaalbieb kun je een afspraak maken om een boekenpakket te bestellen en af te halen, door jezelf gereserveerde materialen op te halen en/of materialen inleveren. Je kunt op twaalf locaties terecht:

• Ammerzoden
  • Beesd
  • Beneden-Leeuwen
  • Culemborg
  • Dodewaard
  • Druten
  • Geldermalsen
  • Kerkdriel
  • Kesteren
  • Lienden
  • Tiel
  • Zaltbommel

NIEUW: Afhaalbieb op zaterdag open

Vanaf 20 maart kun je ook op zaterdag je boekenpakket afhalen in Tiel, Geldermalsen, Zaltbommel en Culemborg. Je kan iedere zaterdag terecht tussen 14:00 uur en 16:00 uur.

Leentermijn en materialen inleveren

De leentermijn van de boeken die je thuis hebt, is verlengd tot na de lockdown.

Materialen inleveren kan ook via de afhaalbieb. Neem ze mee als je een pakket/je reserveringen ophaalt, of maak een afspraak om materialen terug te brengen door te kiezen voor 'Ik kom alleen materialen inleveren' bij 'Maak een keuze'.

Reserveringen ophalen

Heb je bericht gekregen dat er een reservering(en) voor je klaar staat of staan er nog reserveringen voor je klaar van vóór de lockdown? Maak dan een afspraak om ze op te halen via de Afhaalbieb. Selecteer in het keuzemenu de optie 'Ik wil mijn reserveringen ophalen'.

Geen activiteiten

Er mogen geen bijeenkomsten plaatsvinden. Alle geplande activiteiten zijn daarom geannuleerd of worden verplaatst naar een later moment. Had je al voor een activiteit gereserveerd? Dan krijg je per mail bericht van ons en - voor zover van toepassing - je geld terug.

De online Bibliotheek is altijd open!

Wil je e-books en luisterboeken blijven lenen zonder het huis te hoeven verlaten? De online Bibliotheek is altijd open, waar je ook bent. Geniet van de mooiste titels en ontdek alle genres. Nog niet geregistreerd? Hou je bibliotheekpas bij de hand en maak een account aan via onderstaande link.

Er is altijd iets te leren met e-books en luisterboeken over persoonlijke ontwikkeling, geschiedenis of filosofie. Boeken verrijken je leven. We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

Lees gratis je favoriete tijdschriften met de nieuwe app

Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van Eigen Huis & Interieur, tot AutoWeek, Margriet en Yoga Magazine. De app is gratis voor bibliotheekledenI n de app staan zestien tijdschriften die je gratis kunt lezen. Je moet hiervoor inloggen met de inloggegevens van de Bibliotheek. Na het inloggen kun je de tijdschriften direct lezen of eerst een preview bekijken. Wil je het tijdschrift op een later moment ook offline kunnen lezen? Kies dan voor Downloaden. Het tijdschrift komt dan in je Leesmap te staan. Je mag zoveel tijdschriften lezen als je wilt.

Updates

Updates over de vervolgstappen publiceren we op onze website, via serviceberichten en onze digitale nieuwsbrief en we posten regelmatig nieuwtjes op social media.

Vragen?

Heb je vragen? Je kunt onze klantenservice op werkdagen van 09:30 - 17:00 uur telefonisch bereiken op nummer 0344 - 63 99 40, of via mail: klantenservice@bibliotheekrivierenland.nl.

• www.bibliotheekrivierenland.nl/corona