De afhaalbieb is weer open!

Gepubliceerd op: 16 december 2020 14:45

Vanwege de strenge lockdown zijn onze Bibliotheken tot en met 19 januari gesloten. Vanaf 23 december openen we daarom opnieuw de afhaalbieb! Bij zeven vestigingen in Rivierenland kun je een boekenpakket bestellen en op woensdagen afhalen. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Veiligheid staat voorop. We werken volgens protocol, waarin we de coronaregels in acht nemen. Wij zorgen voor jouw veiligheid, én voor de gezondheid van onze medewerkers.

Zo werkt de afhaalbieb

Vanaf vandaag kun je een boekenpakket bestellen. Je kunt zelf een afhaalmoment kiezen. Wij zorgen ervoor dat er een verrassingstasje voor je klaarstaat, zo goed mogelijk samengesteld naar je wensen. Het afhalen kan vanaf 23 december in de volgende vestigingen:

• Bibliotheek Culemborg
  • Bibliotheek Dodewaard
  • Bibliotheek Druten
  • Bibliotheek Geldermalsen
  • Bibliotheek Kerkdriel
  • Bibliotheek Tiel
  • Bibliotheek Zaltbommel
  • Bibliotheek Beneden- Leeuwen (vanaf 4 januari)

Bel ons!

Heb je vragen over de afhaalbieb? Wil je telefonisch een boekenpakket bestellen, of heb je een andere vraag? Bel ons! We helpen je graag verder. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09.30 - 17.00 uur. Telefoonnummer 0344 - 63 99 40.

Behoor je tot de risicogroep, en wil je toch boeken lenen in de periode dat de Bieb dicht is? Dan kun je gebruik maken van onze bezorgservice. Wij komen je boeken gratis bezorgen. Bel met onze klantenservice. Geef aan ons door welke materialen je graag wilt lezen, dan zorgen wij ervoor dat ze bij jou thuis worden gebracht.

Meer informatie over de bezorgservice en andere coronamaatregelen lees je hier.