Eerste Hulp bij Online

Gepubliceerd op: 27 mei 2021 08:30

Niet iedereen kan even goed overweg met websites, apps en smartphones. En dat is best onhandig. Zeker in coronatijd, waarin digitalisering een enorme vlucht heeft gekregen. Bij de Bibliotheek is hulp beschikbaar voor iedereen die ondersteuning wil bij het regelen van allerlei online zaken. De hulp is 1-op-1, coronaproof, gratis en voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Waar kan jij hulp bij gebruiken?

Heb je een vraag over de apps van de Bibliotheek, over je tablet of smarthone? Wil je leren videobellen met je familie, weten wat je met je DigID kunt doen of online een afspraak maken voor een coronatest of vaccinatie? Alle vragen zijn welkom. We proberen je op weg te helpen of verwijzen je door. 

Maak een afspraak

Een afspraak maken voor het spreekuur Eerste Hulp bij Online (EHBO) is gemakkelijk. Je belt met de klantenservice van de Bibliotheek: 0344-63 99 40 of maakt een afspraak via onze online agenda. Kies het tijdstip en de locatie die voor jou handig zijn. De afspraak duurt 30-45 minuten en is 1-op-1 (jij en 1 medewerker van de Bibliotheek), waardoor er alle tijd en ruimte is voor jouw vragen. 

Iedereen is welkom en de hulp is gratis. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.