Gezocht: Standhouders Ukkiefestijn

Gepubliceerd op: 17 mei 2018 09:45

Op zaterdag 6 oktober, tijdens de Week van de Opvoeding en in de Kinderboekenweek organiseert Bibliotheek Rivierenland Het Ukkiefestijn. Een doe- en informatiemarkt voor ouders en hun ukkies bij Bibliotheek Rivierenland in cultuurcentrum Zinder in Tiel. Er worden ook enkele workshops gegeven. We zoeken nog standhouders voor dit festijn. Iets voor jou?

We willen natuurlijk graag iets verrassends of nieuws laten zien. Dat mag van alles zijn. Zolang het maar leuk en leerzaam is voor kinderen tot 4 jaar en hun ouders. Er mag verkocht worden, maar geen kinderkleding. Het lijkt nog mijlenver weg, toch zijn de eerste aanmeldingen al binnen. Wil je ook graag met je bedrijf of activiteit op het Ukkiefestijn staan, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anke Hafmans.