Heel Nederland leest Winterbloei van Jan Wolkers

Gepubliceerd op: 1 november 2019 00:00

Bibliotheken staan in november in het teken van Jan Wolkers en duurzaamheid. Tijdens Nederland Leest, de grootste bibliotheekcampagne van Nederland, doen wij onze bezoekers een bloemlezing van natuurverhalen van Jan Wolkers cadeau. Daarnaast organiseren we leuke activiteiten.

In november duikt Bibliotheek Rivierenland tijdens Nederland Leest in het thema duurzaamheid. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde en diverse leefwereld te behouden voor de toekomst? Over dit onderwerp gaan we met elkaar in gesprek in bibliotheken door heel Nederland. Maar er gebeurt veel meer. Bibliotheek Rivierenland organiseert activiteiten die op dit actuele thema aansluiten. Praat, denk en discussieer je met ons mee?

Het jaarlijkse cadeau van Bibliotheek Rivierenland voor leden én niet leden

Tijdens Nederland Leest doet de bibliotheek een bloemlezing van natuurverhalen van Jan Wolkers cadeau met als titel Winterbloei. Nederland Leest Junior, dit jaar een heruitgave van Borealis van Marloes Morshuis, sluit naadloos aan op duurzaamheid.

Dus wil je meer weten over duurzaamheid of wil je hier meer over lezen? Kom tijdens Nederland Leest naar Bibliotheek Rivierenland en ontvang dit gratis geschenk.

Sluit je aan bij de online leesclub van Hebban

Ontdek hoe leuk samen lezen is en sluit je de hele maand november aan bij de online leesclub van Hebban! Binnen deze leesclub wordt Winterbloei van Jan Wolkers door iedereen gelezen om zo verhalen met elkaar te delen. Lees en discussieer online mee! Haal jouw gratis boek op bij Bibliotheek Rivierenland en meld je aan op hebban.nl. Onder begeleiding van een gastvrouw komen interessante online discussies tot stand.

Activiteiten

Bibliotheek Rivierenland is het hart van de campagne en een ideale plek om samen te komen, te lezen en aan de slag te gaan met duurzaamheid. Gedurende de maand november zijn er allerlei activiteiten georganiseerd. Je leest er alles over op www.bibliotheekrivierenland.nl/nederlandleest.