Informatiemiddagen Leercentrum SeniorWeb Druten

Gepubliceerd op: 16 januari 2018 14:36

Beleef je hobby online bij Leercentrum SeniorWeb Druten. Heb je een hobby waar je veel plezier aan beleeft? Zoals bijvoorbeeld tuinieren, muziek luisteren, verzamelen of fietsen? Met internet beleef je nóg meer plezier van je hobby.

Denk aan het bekijken van handige filmpjes met tips, uitleg of ideeën van kenners. Of het raadplegen van webwinkels met voordelige hobbymaterialen, of het lezen van nuttige ervaringen van andere liefhebbers. Je zult zien wat een schat aan informatie er op internet te vinden is voor je persoonlijke hobby! De vrijwilligers van SeniorWeb Leercentrum Druten helpen je graag nóg meer plezier aan je hobby te beleven met internet.

Beleef je hobby ook online

Deelname is gratis. Kom gerust bij ons binnenlopen op dinsdag 23 januari en donderdag 25 januari van 14:00 uur – 16:00 uur. Wij zitten voor je klaar in de Bibliotheek Druten! Adres: Van Heemstrabaan 53 in Druten (de Bibliotheek zit in D'n Bogerd).

Voor meer informatie over Leercentrum SeniorWeb Druten ga je naar www.seniorwebdruten.nl of neem contact op met Nico van Veen, telefoon 0487-517605. Je kunt ook een mail sturen naar secretaris@seniorwebdruten.nl.