Nieuw: Oefen Nederlands in Praathuis Beneden-Leeuwen

Gepubliceerd op: 31 mei 2017 21:49

In de Bibliotheek in Beneden-Leeuwen start vanaf 8 juni het Praathuis. Iedereen uit de gemeente West Maas en Waal die beter Nederlands wil leren spreken is van harte welkom. Een taal leer je pas echt goed als je veel oefent. In het Praathuis wordt wekelijks op donderdagochtend geoefend met het Nederlands spreken en luisteren, onder begeleiding van getrainde taalvrijwilligers van het Digi-Taalhuis West Maas en Waal. Deelname aan het Praathuis is gratis.

Het Praathuis start op de donderdagochtend met twee groepen. De beginnersgroep vindt plaats tussen 09.15 – 10.15 uur. De meer
gevorderde sprekers zijn van harte welkom tussen 10.30 – 11.30 uur. In het Praathuis ontmoeten de deelnemers andere mensen waarmee men in een informele en ontspannen sfeer oefent met het spreken van het Nederlands. Vaak is er een thema waarover gesproken wordt. De gesprekken worden afgewisseld met taalspelletjes of oefeningen. Soms wordt er ook iets voorgelezen.

Praktische informatie

Het Praathuis vindt wekelijks op donderdagochtend plaats in Bibliotheek Beneden-Leeuwen in MFA de Rosmolen aan de Leliestraat 19 in Beneden-Leeuwen. Deelname aan het Praathuis is gratis. Meer informatie over het bepalen van het taalniveau of over het aanmelden is te verkrijgen via het Digi-Taalhuis West Maas en Waal. Het Digi-Taalhuis West Maas en Waal is op maandagochtend geopend van 10.45 – 11.45 uur en op woensdagochtend van 09.00 – 12.00 uur. Mailen kan of bel naar 06-23128794.