Prinses Beatrix opent cultuurcentrum Zinder in Tiel

Gepubliceerd op: 9 oktober 2017 11:38

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent donderdagmiddag 26 oktober cultuurcentrum Zinder in Tiel. Als centrum voor muziek, dans, theater, beeldende kunst, literatuur en informatie vormt Zinder een ontmoetings- en inspiratieplek voor inwoners, bezoekers en toeristen.

Cultuurcentrum Zinder huisvest de bibliotheek, het centrum voor de kunsten, een kunstuitleen en -expositie, het poppodium en het toeristisch informatiepunt. Tijdens een rondleiding door het gebouw bezoekt Prinses Beatrix onder andere een balletles, een repetitie van het jeugdorkest en het atelier waar leerlingen werken aan een kunstwerk. Ook spreekt de Prinses met medewerkers van de diverse organisaties en met betrokkenen bij de bouw van Zinder.