Wij zoeken vrijwilligers

Gepubliceerd op: 20 november 2018 16:29

Bibliotheek Rivierenland is op zoek naar vrijwilligers die de rol van gastheer of gastvrouw willen vertolken in één van de twintig bibliotheekvestigingen in de regio. De Bibliotheek heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gezellige ontmoetingsplaats, met ruime openingstijden. Om vaak open te blijven heeft de bibliotheek vrijwillige medewerkers nodig die bezoekers ontvangen en hen wegwijs maken in de Bibliotheek.

Bibliotheek Rivierenland zoekt voor de rol van gastheer/gastvrouw naar kandidaten die graag met mensen en media werken en die op zoek zijn naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk. Behalve het ontvangen en wegwijs maken van bezoekers levert de vrijwilliger een bijdrage aan het op orde houden van de bibliotheek, bijvoorbeeld door het rangschikken van de materialen. Van kandidaten wordt verwacht dat zij ten minste een dagdeel per week beschikbaar zijn.

Voordelen

Vrijwilligerswerk in de Bibliotheek heeft veel voordelen, zoals het ontmoeten van veel mensen en het op de hoogte blijven van de ins en outs op het gebied van boeken, luisterboeken, tijdschriften en films. Eens per jaar organiseert de Bibliotheek een inspiratiebijeenkomst voor vrijwilligers.

Belangstelling?

De Bibliotheek Rivierenland heeft 20 vestigingen. Er is altijd leuk en uitdagend vrijwilligerswerk te doen bij jou in de buurt. Heb je belangstelling? Kijk dan hier voor meer informatie, of maak direct je interesse kenbaar en vul het aanmeldformulier in, of bel tijdens kantooruren met onze klantenservice, tel. 0344-63 99 40.