Zomerleesrace

Gepubliceerd op: 5 juni 2018 14:46

Met de Zomerleesrace dagen wij leerlingen uit om tijdens de grote vakantie vooral te blijven lezen. De opdracht? Lees in de grote vakantie drie boeken (meer mag natuurlijk ook) en maak kans op een coole prijs!

De race start op de eerste dag van de zomervakantie t/m de vrijdag van de eerste schoolweek.

Zomerleesboekje: zo werkt het

In de laatste schoolweek voor de grote vakantie ontvangen leerlingen op de aangesloten basisscholen in Rivierenland een speciaal Zomerleesrace-boekje. Voor elk gelezen boek, kan de lezer bij een van onze bibliotheekvestigingen een stempel krijgen. Staan er drie stempels in het Zomerleesrace-boekje en is alles ingevuld? Lever dan het boekje in bij de bieb of bij de juf of meester. Je ontvangt vervolgens het felbegeerde Zomerleesrace-diploma, waarmee je kans maakt op een coole prijs. 

Iedereen mag meedoen

De Zomerleesrace-boekjes zijn natuurlijk ook verkrijgbaar bij de vestigingen van onze Bibliotheek. Want ├ílle kinderen in Rivierenland in de leeftijd vanaf 6 jaar mogen meedoen. Een lidmaatschap van de Bibliotheek is tot 18 jaar helemaal gratis. Zo heb je met de bieb nooit meer een tekort aan leesvoer. Nog geen lidmaatschap? Schrijf je dan snel in en haal een lekkere stapel boeken. Dit zijn onze vestigingen

De Zomerleesrace is mede mogelijk gemaakt door ThiemeMeulenhoff.

E-books

Leden van de Bibliotheek kunnen ook e-books lenen. Deze kun je lezen op je computer, tablet, mobiel of e-reader. En we hebben de VakantieBieb-app, waarmee je heel makkelijk e-books kunt lezen. Ook gratis, en ook voor iedereen! Mis het niet. Download via App Store of Google Play.