Zomerlezen met de VakantieBieb

Gepubliceerd op: 1 juli 2018 07:30

Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft, in de VakantieBieb-app vind je altijd leuke e-books voor het hele gezin. Probeer het eens uit! Download de gratis app vanaf 1 juli op je tablet of mobiel.

De VakantieBieb is het zomercadeau van de Bibliotheek. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Je leest de e-books eenvoudig op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app!

Bekijk de titellijst.

Win-actie

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Hoe? Stuur ons een kaartje met daarop jouw favoriete e-book uit de VakantieBieb. Lees de actie- en spelvoorwaarden.

De VakantieBieb is open van 1 juli tot en met 31 augustus. Veel leesplezier!

Lezen in de vakantie: leuk én slim!

Kinderen die gedurende de zomervakantie bijna niet lezen, vallen maar liefst 1 tot 2 AVI-niveaus terug in hun leesontwikkeling, blijkt uit onderzoek. Lezen in de zomervakantie is dus belangrijk voor een kind en dat kan deze zomer heel makkelijk digitaal met de VakantieBieb-app. Er staat een leuke selectie leesboeken klaar.