Nationale Voorleesdagen

de Nationale Voorleesdagen

Van 23 januari t/m 2 februari 2019 vinden weer de Nationale Voorleesdagen plaats. Het prentenboek ‘Een huis voor Harry’ staat centraal bij de leuke voorleesactiviteiten die we voor peuters in petto hebben. Ook trakteren we de ukkies op de Vrolijke Voorstelling van Theater Jacqueline in een aantal van onze vestigingen. Op deze pagina zie je wat er te doen is in de bibliotheek.

Prentenboek van het jaar: Een huis voor Harry

• Een huis voor Harry

Leo Timmers

Kater Harry is bijna altijd binnen. Maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen, gaat hij mee naar buiten. Dan verdwaalt Harry in de stad. Alleen Vera weet de weg naar huis. Kan iemand hem helpen Vera te...

Gedrukt boek

Bekijk details van Een huis voor Harry

Vingerpopje voor nieuwe leden

Schrijf je peuter (kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar) tijdens de Nationale Voorleesdagen in bij de bibliotheek en ontvang gratis HARRY als vingerpopje... Bij de Bibliotheek Rivierenland is het lidmaatschap voor kinderen GRATIS!

• www.bibliotheekrivierenland.nl/nationalevoorleesdagen