Spannende Boeken Weken 2018

De Spannende Boeken Weken zetten de thriller als vakantieboek centraal. Gemiddeld nemen we zo’n zes boeken mee op reis en het meest gelezen genre is 'Spanning'. Gelukkig staat de bieb vol met spannende boeken en andere zaken...

De Spannende Boeken Weken staan in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning! Ook in de Online Bibliotheek vind je boeken met duizelingwekkende plots en keiharde actie.

Weet je wat ook spannend is?

We hebben ons aangesloten bij 's werelds grootste schattenjacht, geochaching! Geocaching is een spannend, avontuurlijk spel voor GPS en smartphone gebruikers. Via Boekencache Culemborg hebben we een cache verstopt die je probeert te vinden aan de hand van coördinaten. Deze coördinaten ontvang je door een aantal boekenvragen op te lossen. De juiste antwoorden leiden je naar de cache (schat) met allerlei goodies en ook een aantal (kinder)boeken. We vinden het extra leuk als je een boek mee neemt om achter te laten of te ruilen. Heb je nog een leuke boekentip? Schrijf het op in je log! 

Meer over de Spannende Boeken Weken

Het boek is onmisbaar voor een geslaagde vakantie. En die begint al thuis, bij het uitzoeken van de bestemming en natuurlijk de boeken die je daar wilt lezen! We hebben in de bieb de spannnendste titels voor je klaar staan. Het geschenk van de Spannende Boeken Weken heet 'Barst' en is geschreven door Boris Dittrich. Dit thrillergeschenk is verkrijgbaar in de boekhandel, bij aanschaf van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken en zolang de voorraad strekt. De Spannende Boeken Weken 2018 vinden plaats van 6 t/m 24 juni.