Jeugd | 6-9 jaar

De informatie op deze pagina komt onder meer van Jeugdbibliotheek.nl.
Op Jeugdbibliotheek.nl vind je nog veel meer informatie over Lezen en Weten.

Het is bijna Kinderboekenweek!

E-books op Jeugdbibliotheek.nl

Hoera, het is weer bijna Kinderboekenweek! Lees alles over het kinderboekenweekgeschenk Haaientanden, de Kinderboekenruil en bekijk de leukste boeken over reizen.

Lezen na de VakantieBieb?

Werkstuk maken op Jeugdbibliotheek.nl

De VakantieBieb is gesloten. Maar de jeugdbibliotheek blijft open! Wil je verder lezen of heb je je e-book nog niet uit? Neem dan een kijkje bij alle e-books van de Jeugdbibliotheek.

Kinderboekenweek 2019 | 2 t/m 13 oktober | Reis mee!

Reis mee met de 65e Kinderboekenweek 2019 waarin voertuigen centraal staan. De Kinderboekenweek is het grootste leesfeest voor kinderen. Lezen is leuk én heel belangrijk voor de ontwikkeling van ieder kind, dus doe mee!

Oefen voor school met Junior Einstein

Junior Einstein

Met Junior Einstein kun je online oefenen voor alle vakken van de basisschool! Bijvoorbeeld voor Begrijpend lezen en Rekenen. Superhandig dus. Log in met je Bibliotheekaccount.

Kinderjury 2019

Kinderjury op Jeugdbibliotheek.nl

De winnaar is bekend! Wil jij weten welk boek de meeste stemmen heeft gekregen? Bekijk dan de winnaar op deze pagina. Je vindt hier ook andere boekentips!

Boek lezen op je telefoon

E-books op Jeugdbibliotheek.nl

De Jeugdbibliotheek heeft ook veel boeken als e-book. E-books kun je direct op je telefoon of tablet lezen. Ze raken nooit uitgeleend en je hoeft ze niet terug te brengen. Lekker makkelijk!

Werkstuk maken

Werkstuk maken op Jeugdbibliotheek.nl

Zoek je een informatie voor je werkstuk? De Jeugdbibliotheek helpt je graag. Kijk maar eens op deze pagina. Daar vind je een heleboel leuke informatie. Je kunt zoeken op onderwerp. 

Dyslectisch? Kies een boek van het Makkelijk Lezen Plein

Naar Makkelijk Lezen

Boeken op AVI-niveau

Naar alle AVI-niveaus op Jeugdbibliotheek.nl

Weet je je leesniveau? Dan is het een stuk makkelijker om een boek te zoeken dat bij je past. Zo vind je boeken die niet te makkelijk, maar ook niet te moeilijk zijn!

LuisterBieb

Naar de LuisterBieb op Jeugdbibliotheek.nl

Boeken kun je niet alleen lezen, maar ook luisteren. Zoek snel een leuk luisterboek uit! Installeer de gratis LuisterBieb-app op je tablet of smartphone. 

Nieuws

Nieuws voor kinderen van 6 tot 9 jaar. En hun ouders! ;-)

Activiteiten

In de bibliotheek is van alles te doen. Kom jij ook?

Makkelijk Lezen Plein

Voor kinderen die moeite hebben met lezen.

Nieuw binnengekomen