Makkelijke e-books 6-12 jaar

Lezen met dyslexie

Resultaat 1 - 10 (van 56)

Weergaveopties:

 • Selma Noort Wedden dat ik het kan!

  Brenda wil later advies geven. Zodat mensen er leuk uitzien. 'Ik pimp ze, zoals op teevee. Wedden dat ik daar goed in ben!' 'O ja?' roepen Loe en Roos. 'Pimp dan iemand die er niet uitziet!' 'Geen probleem,' zegt Brenda. 'Ik begin met eh... meester Ted!'

  E-book

  Bekijk details van Wedden dat ik het kan!

 • Dirk Nielandt Heksenclub

  Joni en Paulien zijn baas van de Heksenclub. Daar hoor je pas als je iemand pest, Veel meiden willen er graag bij. Luca niet. Ze houdt er niet van om anderen te pesten. Op een dag is ze zelf slachtoffer van de club. De volgende dag gebeuren er rare dingen op school ...

  E-book

  Bekijk details van Heksenclub

 • Els Hoebrechts De gesprongen snaar

  Ruben zit op gitaarles. Hij mag voor het eerst optreden! Zijn groep oefent goed met de juf. Maar dan springt er een snaar van Rubens gitaar. Het lijkt wel opzet! Wie heeft dat gedaan?

  E-book

  Bekijk details van De gesprongen snaar

 • Joke de Jonge Een vreemd hotel

  Willen jullie me helpen in Itali;Dat vraagt Nino aan Mieke, Jesse en mama.Buurman Nino heeft daar een hotel gekocht.Het hotel ligt aan een meer.Daar willen Mieke en Jesse graag heen.Natuurlijk gaan ze helpen!Maar alles wordt anders als ze er zijn.Het hotel is nog niet eens af.Er gebeuren vreemde dingen.Ze zijn helemaal niet w om...

  E-book

  Bekijk details van Een vreemd hotel

 • Tamara Bos Bang voor de buurvrouw

  Er komen nieuwe buren in het huis naast Lot. Lot hoopt op een buurmeisje om mee te spelen. Maar er komt alleen een buurvrouw wonen. Met een stom hondje. Lot krijgt steeds een raar gevoel als ze de buurvrouw ziet. Zou het een heks zijn? Of is er iets anders aan de hand?

  E-book

  Bekijk details van Bang voor de buurvrouw

 • Monique van der Zanden Bas redt het bos

  Woorden zijn lastig voor Bas. Hij denkt in plaatjes. Is dat handig? Als hij moet lezen niet. Maar soms komt het héél goed van pas. Op een dag komt Look in de klas. Zijn bos is in gevaar. Bas krijgt een heel goed plan …

  E-book

  Bekijk details van Bas redt het bos

 • Lizzy van Pelt De pretbode

  Demi en Juul hebben een idee. "We gaan op zoek naar goed nieuws!" Ze maken huneigen krant, De Pretbode. Maar dan gaat het mis. Paard Peer moet weg van De Beestenboel.

  E-book

  Bekijk details van De pretbode

 • Henk van Kerkwijk Draak in de hut

  April komt uit New York en moet bij familie in een oude boerderij in Nederlandgaan wonen. Ze vindt het er vreselijk en mist haar vader. Het is gevaarlijk inhet lage land met al dat water! En 's nachts hoort ze enge geluiden. Dan ontdekt ze een geheim gat in de dijk. Als een harde storm opsteekt, wordt er gewaarschuwd voor hoog water. April beseft ineens hoe gevaarlijk dat gat in de dijk is. En helemaal voor wie zich er verstopt heeft!

  E-book

  Bekijk details van Draak in de hut

 • Berdie Bartels Net als in de film

  Vond je dat nou nodig?' hoor ik mijn moeder vragen. 'Wat?' vraagt mijn vader. Hij klinkt kwaad. Nu gaat mam natuurlijk weer gillen. En pap gaat dan weer schreeuwen. Zo gaat het namelijk altijd. Nou, ze doen maar. Ik ga er niet meer naar luisteren. Ik ren het huis uit ... Zo hard als ik maar kan. Weg!

  E-book

  Bekijk details van Net als in de film

 • Marco Kunst Vermist in de sneeuw

  Wesley uit groep acht is verdwenen. Niemand weet waar hij kan zijn, behalve zijn beste vriend Jeroen. Maar de plek waar Jeroen aan denkt, is geheim. Wesley en hij hebben gezworen er nooit iemand anders over te vertellen. Jeroen besluit zelf op zoek te gaan. Zal het hem lukken om Wesley te vinden?

  E-book

  Bekijk details van Vermist in de sneeuw