Nieuws jeugd 9-12 jaar

• LET OP: nieuw wachtwoord voor 'MijnBibliotheek'

1 juni 2018

Binnenkort krijgen leden die inloggen bij 'MijnBibliotheek', de vraag om hun wachtwoord opnieuw in te stellen. Het nieuwe wachtwoord moet uit ten minste 8 tekens bestaan en is daarmee veiliger dan het huidige wachtwoord. Het aanpassen van wachtwoorden is een van de maatregelen die Bibliotheek Rivierenland neemt om je persoonsgegevens beter te beschermen.

Bekijk details van LET OP: nieuw wachtwoord voor 'MijnBibliotheek'

• Nationale Voorleeswedstrijd 2018

8 april 2018

Bas van het Schip (11 jaar) is de voorleeskampioen van de provincie Gelderland! Bas is leerling van de Antoniusschool in Beesd en vertegenwoordigde onze provincie tijdens de landelijke finale van de Nationale Voorleeswedstrijd 2018.

Bekijk details van Nationale Voorleeswedstrijd 2018

• Wedstrijd Wilde Bijenverhalen

29 maart 2018

Heb jij het mooiste Wilde Bijenverhaal? Doe mee met de wedstrijd en lever in vóór 1 juni 2018

Bekijk details van Wedstrijd Wilde Bijenverhalen

• Voorjaarsvakantie: Minecraft XL Bouwwedstrijd in Medialab Tiel

1 februari 2018

In de voorjaarsvakantie kunnen Minecraftfans hun hart ophalen tijdens de Minecraft XL Bouwwedstrijd in het Medialab in Tiel. Jongens en meiden tussen de 8 en 15 jaar oud worden uitgedaagd om in teams de meest originele creaties te maken.

Bekijk details van Voorjaarsvakantie: Minecraft XL Bouwwedstrijd in Medialab Tiel

• De VakantieBieb is er weer!

1 juni 2017

De VakantieBieb is weer open: hét zomercadeautje van de Bibliotheek! Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft, in de VakantieBieb vind je meer dan 60 mooie e-books voor het hele gezin. Ideaal voor op je smartphone of tablet!

Bekijk details van De VakantieBieb is er weer!