Nieuws jongeren 15-18 jaar

• Gratis extra's bij je abonnement!

22 juli 2019

De Bibliotheek biedt leden gratis online oefenmogelijkheden (bijvoorbeeld oefenen voor je theorie-examen autorijbewijs). Daarnaast kun je gratis databanken raadplegen. Dit kan in veel gevallen nu ook vanuit huis. Klik op de link voor meer informatie.

Bekijk details van Gratis extra's bij je abonnement!

• 50% korting op tentoonstelling in Het Weeshuis

28 mei 2019

Deze tentoonstelling neemt je mee naar de wereld van verhalen over wezen: literaire klassiekers, blockbusters en hitseries met het weeskind in de hoofdrol.

Bekijk details van 50% korting op tentoonstelling in Het Weeshuis

• De VakantieBieb gaat weer open

22 mei 2019

Lekker lezen tijdens je vakantie? Download dan de gratis VakantieBieb-app en lees meer dan 50 e-books de hele zomer lang! Het zomercadeautje van de Bibliotheek.

Bekijk details van De VakantieBieb gaat weer open

• E-booksapp is vernieuwd

18 april 2019

Zowel voor iOS als Android staat er een update klaar van de e-booksapp. Nieuw is dat je nu ook volledig geïllustreerde e-books kunt lezen. Bovendien heeft de app een nachtstand. Met de vernieuwde e-booksapp zijn bovendien de problemen verholpen waar sommige gebruikers sinds eind vorig jaar tegenaan liepen.

Bekijk details van E-booksapp is vernieuwd

• Toon je talent in de bieb - Stap op ons podium in Tiel

21 januari 2019

Toon je talent in de bieb! Iedereen die graag iets wil laten zien of horen op het podium van de Bibliotheek in Tiel kan zich daarvoor opgeven.

Bekijk details van Toon je talent in de bieb - Stap op ons podium in Tiel

• LET OP: nieuw wachtwoord voor 'MijnBibliotheek'

1 juni 2018

Binnenkort krijgen leden die inloggen bij 'MijnBibliotheek', de vraag om hun wachtwoord opnieuw in te stellen. Het nieuwe wachtwoord moet uit ten minste 8 tekens bestaan en is daarmee veiliger dan het huidige wachtwoord. Het aanpassen van wachtwoorden is een van de maatregelen die Bibliotheek Rivierenland neemt om je persoonsgegevens beter te beschermen.

Bekijk details van LET OP: nieuw wachtwoord voor 'MijnBibliotheek'

• Nieuw Bibliotheekpunt op Lek en Lingecollege

23 april 2018

Alle bibliotheekboeken uit heel Nederland afhalen in je eigen school. Voor de leerlingen van ORS Lek en Linge in Culemborg is dat nu mogelijk dankzij de samenwerking tussen Bibliotheek Rivierenland en de school. Enige voorwaarde is dat een leerling lid is van de bieb. Dat hoeft geen belemmering te zijn, want het lidmaatschap is gratis voor jongeren onder de 18.

Bekijk details van Nieuw Bibliotheekpunt op Lek en Lingecollege

• De VakantieBieb is er weer!

1 juni 2017

De VakantieBieb is weer open: h├ęt zomercadeautje van de Bibliotheek! Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft, in de VakantieBieb vind je meer dan 60 mooie e-books voor het hele gezin. Ideaal voor op je smartphone of tablet!

Bekijk details van De VakantieBieb is er weer!

• Gratis theorie-examen oefenen in de bieb

18 april 2017

Voortaan kun je in alle vestigingen van Bibliotheek Rivierenland gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Alle mogelijke vragen uit het CBR-examen zitten in het oefenprogramma verwerkt.

Bekijk details van Gratis theorie-examen oefenen in de bieb