Vroege en voorschoolse educatie

Voor iedereen werkzaam in Vroege en Voorschoolse Educatie heeft de Bibliotheek Rivierenland alle beschikbare informatie overzichtelijk op deze pagina gerangschikt.

Voorleesboeken voor 0 tot 6 jaar

Nieuwsbrief voor professionals die werken in de kinderopvang

De Bibliotheek Rivierenland verstuurt 4 keer per jaar een nieuwsbrief, speciaal voor professionals die werken in de kinderopvang. Schrijf je in! Je kunt je te allen tijde weer afmelden door onder aan de nieuwsbrief te klikken op 'Afmelden'. 

Privacybeleid

De Bibliotheek Rivierenland gaat zorgvulig om met persoonsgegevens. Klik hier voor ons privacybeleid

Cursus Voorleescoordinator Kinderopvang

Bedoeld voor pedagogisch medewerkers die de taak van  voorleescoördinator gaan uitvoeren. Hoe zorg je ervoor dat voorlezen een structurele plek krijgt binnen jouw instelling. De cursus vindt plaats in Tiel op 3 woensdagochtenden en start op 23 oktober. 

Leen een kamishibai!

Ken je de kamishibai? Het is een klein, draagbaar verteltheater dat oorspronkelijk uit Japan komt. Je gebruikt hem met vertelplaten die je één voor één uit het vertelkastje haalt. Op magische wijze trek je met dit theatertje de aandacht van jouw ukkies.

Programmaleider educatie 0-6

Wil je weten wat de Bibliotheek voor jou en jouw KDV of PSZ kan betekenen, of heb je vragen? Neem dan contact op met onze Programmaleider educatie 0-6, Max Jägers.

Projectleider Educatie 0-6 Max Jäger

BoekStart-coach op het consultatiebureau

In Rivierenland vind je BoekStart-coaches op de consultatiebureaus in Culemborg, Druten en Tiel en de gemeente Neder-Betuwe