Vroege en voorschoolse educatie

Voor iedereen werkzaam in Vroege en Voorschoolse Educatie heeft de Bibliotheek Rivierenland alle beschikbare informatie overzichtelijk op deze pagina gerangschikt.

Nieuwsbrief voor professionals die werken in de kinderopvang

De Bibliotheek Rivierenland verstuurt 4 keer per jaar een nieuwsbrief, speciaal voor professionals die werken in de kinderopvang. Schrijf je in! Je kunt je te allen tijde weer afmelden door onder aan de nieuwsbrief te klikken op 'Afmelden'. 

Privacybeleid

De Bibliotheek Rivierenland gaat zorgvulig om met persoonsgegevens. Klik hier voor ons privacybeleid

Nationale Voorleesdagen 2021: Coco kan het!

Ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen nodigen we peuterspeelzalen, voorscholen en kinderdagverblijven uit voor een interactief voorleesbezoek. We lezen voor uit het prentenboek van het jaar: Coco kan het!

Onze lees-/mediacoaches zijn al bijna startklaar voor een grand voorleestour in de regio. Coco heeft de hoofdrol en de kindjes mogen als figurant volop meedoen. Hopelijk mogen we ook jullie groep(en) trakteren op een voorleesbezoek. Aanmelden kan tot 19 december 2020. 
 

BoekStart-coach op het consultatiebureau

In Rivierenland vind je BoekStart-coaches op de consultatiebureaus in Culemborg, Druten en Tiel en de gemeente Neder-Betuwe

Productontwikkelaar Jeugd & Educatie

Wil je weten wat de Bibliotheek voor jou en jouw voorschool, basisschool of middelbare school kan betekenen, of heb je vragen? Neem dan contact op met onze Productontwikkelaar Jeugd & Educatie, Marloes Reuvers.

Projectleider Educatie 0-6 Max Jäger

Leen een kamishibai!

Ken je de kamishibai? Het is een klein, draagbaar verteltheater dat oorspronkelijk uit Japan komt. Je gebruikt hem met vertelplaten die je één voor één uit het vertelkastje haalt. Op magische wijze trek je met dit theatertje de aandacht van jouw ukkies.