Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Dr. Sleep

  Stephen King

  Dan Torrance, die als volwassen man nog steeds wordt gekweld door het gruwelijke drama in het Overlook Hotel, gaat met een tienermeisje de strijd aan tegen mensen die leven van de energie van door hen gedode kinderen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Dr. Sleep

 • De naam van de wind

  Patrick Rothfuss

  Nadat een demon de familie van een jongeman heeft gedood, gaat hij op zoek naar de dader en merkt dat hij daarvoor magische krachten nodig heeft.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De naam van de wind

 • De wet van staal

  Brandon Sanderson

  De veteraan Wax, zijn sidekick Wayne en de intelligente Marasi gaan samen de strijd aan tegen een bende rovers in de elegante hoofdstad in het magische land Scadrial.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De wet van staal

 • Kristallen hart

  Cocky van Dijk

  Isa bewaakt het Zielenhof bij de IJsDrakenburcht, Fenna gaat naar de IJsDrakenburcht om meer te leren over haar gave en een wisselkind wordt opgeroepen om de mensen te doden. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Kristallen hart


Boek van de maand

De duivelsdief

Lisa Maxwell

Deel 2 van de Magiƫr-serie. De jonge Esta keert terug uit 1902 om Harte te redden, de drager van de kracht van het magische boek.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken