Luisteren

Luisteren

Veel mensen willen met technologie aan de slag maar weten niet zo goed hoe ze dat kunnen aanpakken. Ook scholen beschikken niet altijd over de nieuwste technologieën. In ons Medialab in Tiel zijn leerkrachten met hun klassen welkom om te komen ervaren welke mogelijkheden innovatief onderwijs biedt. Daarnaast bieden wij ook de gelegenheid aan ouders met (jonge) kinderen om kennis te maken met innovaties. En uiteraard zijn ook jongeren en volwassenen die meer willen leren op het gebied van robotica, programmeren en mediawijsheid van harte welkom om ervaringen in het Medialab op te doen!

Openingstijden

Het Medialab is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 15:00 - 17:00 uur. Ter plekke wordt bepaald met welk thema of onderwerp we op dat moment gaan werken. Dit is mede afhankelijk van de leeftijd. De ene keer gaan we aan de slag met programmeren in Scratch, een andere keer zullen we ons bezighouden met bijvoorbeeld de Ozobot. Het Medialab is daarnaast op afspraak beschikbaar.

Medialab voor kinderen (en hun ouders)
Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 15:00 tot 17:00 uur. Alle kinderen, van 0 tot 18 jaar zijn van harte welkom! 

Medialab voor volwassenen (18+)
Ongeveer een keer per maand op woensdagavond van 19:30 tot 21:30 uur. Denk hierbij aan onderwerpen als programmeren, 3D printen, ouderavonden, digitaal knutselen met je kind, etc. Voor deze workshops vragen we soms een financiële bijdrage. Voor een overzicht van activiteiten, klik hier.

Activiteiten

Wat er wanneer te doen is, kondigen we steeds aan op deze website en op de Facebookpagina van het Medialab. Wanneer je een idee hebt voor een activiteit in het Medialab, laat het ons dan vooral weten! Dat kan via bovenstaande Facebookpagina, of via e-mail. Vaak zijn de activiteiten in het Medialab gratis, maar soms vragen we een financiële bijdrage. Dit geven we dan duidelijk op de website aan.