E-reader abonnementen

Bibliotheek Rivierenland heeft twee abonnementsoorten waar je een e-reader bij krijgt.

E-reader abonnementen

Wil jij een e-reader bij je abonnement? Er zijn twee abonnementen waar je de KOBO AURA 2, inclusief luxe beschermhoes, bij krijgt:

  • E-reader abonnement - Wil je alleen de e-reader en alleen e-books van de Bibliotheek lezen en dus geen gebruik maken van overige diensten, dan kies je voor het e-reader abonnement, waarvoor je slechts €4,50 per maand betaalt. 
  • All-you-can-read abonnement - Wil je e-books lezen op een nieuwe e-reader en gebruik maken van onze gehele collectie en bijvoorbeeld ook muziek, films en tijdschriften lenen, dan raden we je aan het all-you-can-read abonnement te kiezen à € 8,25 per maand. 

Beide e-reader abonnementen sluit je voor tenminste 3 jaar af. Waarbij we ook als voorwaarde stellen dat je via automatische incasso betaalt. Per maand betalen is mogelijk. 

NB. We kunnen de e-reader abonnementen niet aanbieden aan klanten die in een gemeente wonen buiten ons werkgebied of aan klanten die in een gemeente wonen die het convenant niet getekend hebben en geen subsidie betalen (zoals de gemeente Buren). 

E-books

Met een abonnement van de Bibliotheek heb je toegang tot ca. 10.000 e-books, waarvan zo’n 40% te lezen is op de e-reader. Je kunt maximaal 7 e-booktitels tegelijkertijd lenen, gedurende drie weken.

Abonnementen

Ben je al in het bezit van een e-reader en heb je alleen interesse in de e-books van de Bibliotheek? Dan ben je mogelijk geinteresseerd in een van onze andere abonnementen.

Jouw bezit

Na ontvangst van de e-reader wordt hij direct jouw bezit. Je bent er zelf volledig verantwoordelijk voor en draagt daarbij ook zelf het risico van gebreken, verlies etc. Er zit een extra lange leveranciersgarantie op de e-reader, nl. 3 jaar. Als er iets met de e-reader is kun je bij de leverancier terecht. Lees hier de speciale voorwaarden voor de abonnementen met e-reader.

Al lid?

Ben je al lid van Bibliotheek Rivierenland en heb je een standaard 18+ abonnement? Dan kun je je abonnement omzetten naar een All-you-can-read-abonnement met e-reader. Vanaf het moment dat het nieuwe abonnement ingaat betaal je dan € 8,25 per maand, of €99,- per jaar, via automatische incasso. 

Gemeente Buren

Ben je inwoner van de gemeente Buren? Dan draagt jouw gemeente minder bij aan het bibliotheekwerk. En hanteren we andere tarieven. Helaas kunnen we je daarom ook geen e-readerabonnement aanbieden. Kijk bij Abonnementen Buren om te zien welke abonnementen Bibliotheek Rivierenland wel voor je heeft.