BiebTalks

Een inspirerend online programma

Tien inspirerende sprekers over even zoveel thema’s. Bibliotheek Rivierenland presenteert in 2022 maandelijks een ‘BiebTalk’. Online evenementen die je gewoon vanuit huis kunt bijwonen. Laat je inspireren!

BiebTalk mei | Vrijheidscollege

Ferry Zandvliet

Bataclan-overlevende Ferry Zandvliet geeft een vrijheidscollege over wat hij meemaakte tijdens de terroristische aanslag in Parijs in de Bataclan en hoe dit zijn leven veranderde.

BiebTalk september | Ons creatieve brein

Dick Swaab

Het is niet bijzonder om uniek te zijn, dat zijn we allemaal. Iedereen heeft een verschillend brein, dat geldt zelfs voor een eeneiïge tweeling. Prof. Dr. Dick Swaab in een BiebTalk over het brein.

Verder lezen

Vergeet je brein niet!

Je houdt je lichaam fit in de sportschool. Maar onderhoud je ook je hersenen? Volg de training ‘Vergeet je brein niet!’.

Gratis voor leden van de Bibliotheek

www.bibliotheekrivierenland.nl/biebtalks