BiebTalks

Een inspirerend online programma

Tien inspirerende sprekers over even zoveel thema’s. Bibliotheek Rivierenland presenteert in 2022 maandelijks een ‘BiebTalk’. Online evenementen die je gewoon vanuit huis kunt bijwonen. Laat je inspireren!

BiebTalk november | Naar de top van het koudste continent

Arnaud de Wilde

Hoe beklim je de hoogste berg op Antarctica, het koudste continent op onze planeet? Hoe kom je er überhaupt? Arnaud neemt je mee op avontuur, klimmend op de flanken van Mount Vinson en door naar de top.

Wo 2 nov | 20.00 uur

BiebTalk december | Omgaan met klimaatverandering

Pier Vellinga

Klimaatwetenschapper Prof. Pier Vellinga houdt een lezing over klimaatverandering en hoe daarmee om te gaan. Wat zijn de effecten van de klimaatverandering op ons dagelijks leven?

Ma 12 dec | 20:00 uur

BiebTalk september | Ons creatieve brein

Dick Swaab

Het is niet bijzonder om uniek te zijn, dat zijn we allemaal. Iedereen heeft een verschillend brein, dat geldt zelfs voor een eeneiïge tweeling. Prof. Dr. Dick Swaab in een BiebTalk over het brein.

BiebTalk oktober | How about mom

How about mom

Twee zussen, één missie. De zussen willen ouders de beste steun bieden bij hun ouderschap. Met hun app, boek "How About Mom" en online community bieden ze betrouwbare informatie, eerlijke verhalen en dagelijkse inspiratie. Ze zijn beide moeder en delen ook hun eigen ervaringen. De BiebTalk is een voorbereiding op het eerste jaar moederschap.

Verder lezen

Vergeet je brein niet!

Je houdt je lichaam fit in de sportschool. Maar onderhoud je ook je hersenen? Volg de training ‘Vergeet je brein niet!’.

Gratis voor leden van de Bibliotheek

www.bibliotheekrivierenland.nl/biebtalks