Openingstijden


Weergaveopties:

 • Bibliotheek Aalst Bekijk details

  Bibliotheek Aalst is een kleine, gemoedelijke bibliotheek gevestigd in dorpshuis ’t Gement, in het hart van Aalst.

  Bekijk details van Bibliotheek Aalst

 • Bibliotheek Ammerzoden Bekijk details

  Bibliotheek Ammerzoden is een moderne bieb, gevestigd in Brede school De Schakel. De Bibliotheek heeft een sfeervolle inrichting met een verleidelijke presentatie van media.

  Bekijk details van Bibliotheek Ammerzoden

 • Bibliotheek Asperen Bekijk details

  Bibliotheek Asperen is een kleine, gemoedelijke dorpsbibliotheek gevestigd in Brede School Asperen. Naast een kleine collectie voor jeugd en volwassenen is het mogelijk om van een van de computers met gratis internet gebruik te maken. Vanwege de coronamaatregelen is de Bibliotheek in Asperen tot nader order gesloten. Je kunt terecht bij een van onze andere vestigingen.

  Bekijk details van Bibliotheek Asperen

 • Bibliotheek Beesd Bekijk details

  In Beesd maakt de Bibliotheek deel uit van multifunctioneel centrum Het Klokhuis dat het Cingelplein omsluit. Bibliotheek Beesd beschikt over studieplekken, computers en er is gratis koffie en thee.

  Bekijk details van Bibliotheek Beesd

 • Bibliotheek Beneden-Leeuwen Bekijk details

  Bibliotheek Beneden-Leeuwen is een moderne dorpsbibliotheek gevestigd in Multifunctionele Accommodatie (MFA) De Rosmolen.

  Bekijk details van Bibliotheek Beneden-Leeuwen

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Brakel Bekijk details

  In Plus Supermarkt Duijzer heeft Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht. Je kunt hier zes dagen in de week terecht om via de geautomatiseerde haal- en brengzuil je online gereserveerde bibliotheekmaterialen op te halen en terug te brengen.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Brakel

 • Bibliotheek Culemborg Bekijk details

  In het historische Elisabeth Weeshuis, in hartje Culemborg, is een moderne bibliotheek gevestigd.

  Bekijk details van Bibliotheek Culemborg

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Deil Bekijk details

  In de R. Lokhorstschool heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen. Vanwege de coronamaatregelen is het zelfservice bibliotheekpunt in Deil tot nader order gesloten. Je kunt terecht bij een van onze andere vestigingen.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Deil

 • Bibliotheek Dodewaard Bekijk details

  Bibliotheek Dodewaard is een kleine, gezellige dorpsbibliotheek. Met een leestafel met tijdschriften, een ruime collectie voor volwassenen en een knusse kinderafdeling.

  Bekijk details van Bibliotheek Dodewaard

 • Bibliotheek Dreumel Bekijk details

  Bibliotheek Dreumel is een kleine, moderne en complete dorpsbibliotheek, gevestigd in gemeenschapshuis D’n Hoender.

  Bekijk details van Bibliotheek Dreumel

 • Bibliotheek Druten Bekijk details

  Bibliotheek Druten is gevestigd in multifunctioneel centrum d’n Bogerd. Bij de leestafel liggen actuele kranten en de nieuwste tijdschriften om te lezen.

  Bekijk details van Bibliotheek Druten

 • Bibliotheek Geldermalsen Bekijk details

  Bibliotheek Geldermalsen is gevestigd in Multifunctioneel Centrum De Pluk. De prachtige, eigentijdse bibliotheek biedt een plek voor ontmoeting en er vinden veel activiteiten plaats. In De Pluk zijn vele diensten gebundeld op het gebied van gezondheidszorg en cultureel vermaak.

  Bekijk details van Bibliotheek Geldermalsen

 • Bibliotheek Haaften Bekijk details

  De moderne, gezellige bibliotheek is onderdeel van het Multifunctionele Centrum De Burcht van Haeften.

  Bekijk details van Bibliotheek Haaften

 • Bibliotheek Herwijnen Bekijk details

  Bibliotheek Herwijnen is een kleine, gemoedelijke dorpsbibliotheek, gevestigd in dorpshuis De Poort. Naast een kleine collectie voor jeugd en volwassenen is er een leestafel met tijdschriften. Het is tevens mogelijk om van een van de computers met gratis internet gebruik te maken.

  Bekijk details van Bibliotheek Herwijnen

 • Bibliotheek Heukelum Bekijk details

  Bibliotheek Heukelum is een kleine gemoedelijke dorpsbibliotheek, gevestigd in Brede School Heukelum. Naast een kleine collectie voor jeugd en volwassenen is er een leestafel met tijdschriften. Het is tevens mogelijk om van een van de computers met gratis internet gebruik te maken.

  Bekijk details van Bibliotheek Heukelum

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Horssen Bekijk details

  In Dorpshuis de Horst heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht met een boekenkast en een leestafel, voorzien van de krant van vandaag en diverse tijdschriften. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen. Er is ook gratis een computer beschikbaar.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Horssen

 • Bibliotheek Kerkdriel Bekijk details

  Bibliotheek Kerkdriel is gevestigd in het gemeentehuis. Er is een automaat aanwezig voor gratis koffie, thee of chocolademelk. Lekker voor aan de leestafel bij het lezen van de krant of een tijdschrift.

  Bekijk details van Bibliotheek Kerkdriel

 • Bibliotheek Kesteren Bekijk details

  Bibliotheek Kesteren is een kleine, levendige bibliotheek, gevestigd in het Dorpshuis. Er zijn computers met gratis internet beschikbaar en er is gratis koffie en thee. Lekker voor aan de leestafel bij het lezen van de krant of een tijdschrift.

  Bekijk details van Bibliotheek Kesteren

 • Bibliotheek Lienden Bekijk details

  Bibliotheek Lienden bevindt zich in het Huis van Lienden. Het is een moderne, frisse bibliotheek, met een collectie voor jeugd en volwassenen. Het is een plek voor ontmoetingen, waar je kranten en tijdschriften kunt lezen aan de leestafel, gratis gebruik kunt maken van een computer, internet en wifi.

  Bekijk details van Bibliotheek Lienden

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Maasbommel Bekijk details

  In Agrishop Maasbommel heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht met een boekenkast en een leestafel, voorzien van de krant van vandaag en diverse tijdschriften. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen. Er is ook gratis een computer beschikbaar.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Maasbommel

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Nederhemert Bekijk details

  In Dorpshuis de Gaarde heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Nederhemert

 • Bibliotheek Ochten Bekijk details

  De bibliotheek in Ochten is gevestigd in de J.A. Houtkoperschool van Ochten. De collectie bestaat uit materialen voor kinderen van nul tot vijftien jaar. Voor baby’s en dreumesen zijn er de speciale BoekStartboekjes. Voor volwassenen is deze vestiging een haal- en brengpunt; gereserveerde items kunnen hier opgehaald en ook weer ingeleverd worden.

  Bekijk details van Bibliotheek Ochten

 • Bibliotheek Ophemert Bekijk details

  De Bibliotheek Ophemert is onderdeel van Kulturhus ‘Huis op Hemert’. De moderne vestiging heeft een sprekende inrichting en biedt een mooie plek voor ontmoeting. Er is koffie en thee verkrijgbaar. Lekker voor aan de leestafel bij het lezen van de krant of een tijdschrift.

  Bekijk details van Bibliotheek Ophemert

 • Bibliotheek Opheusden Bekijk details

  De bibliotheek in Opheusden bevindt zich in Multifunctioneel Centrum De Reigerhof. Het heeft een sfeervolle, moderne inrichting. Naast de bieb bevindt zich hier ook het Wijksteunpunt van de gemeente Neder-Betuwe en een gezondheidscentrum.

  Bekijk details van Bibliotheek Opheusden

 • Bibliotheek Tiel Bekijk details

  In de Bibliotheek Tiel tref je een schatkamer vol boeken, tijdschriften, e-books, luisterboeken en dvd’s aan, die je kunt lenen als je een abonnement hebt. Maar ook zonder abonnement ben je van harte welkom in de bibliotheek, bijvoorbeeld om de krant te lezen, te studeren of werken. Er zijn werkplekken met en zonder computers en je kunt gratis gebruikmaken van wifi. Verder kun je meedoen aan leuke, leerzame en ontspannende activiteiten. En kom ook eens kijken in het moderne Medialab. Hier kun je...

  Bekijk details van Bibliotheek Tiel

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Tiel-Passewaaij Bekijk details

  In Basisschool de Bataaf heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen. Vanwege de coronamaatregelen is het zelfservice bibliotheekpunt in Tiel-Passewaaij tot nader order gesloten. Je kunt terecht bij een van onze andere vestigingen.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Tiel-Passewaaij

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Vuren Bekijk details

  In supermarkt SPAR van der Beek heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Vuren

 • Bibliotheek Zaltbommel Bekijk details

  Bibliotheek Zaltbommel is gevestigd bij het Cambium College. Het heeft een moderne, frisse inrichting en is ruim geopend. Een mooie ontmoetingsplek waar veel activiteiten plaatsvinden. Er is gratis koffie en thee, voor aan de leestafel bij het lezen van de krant of een tijdschrift.

  Bekijk details van Bibliotheek Zaltbommel

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Beusichem Bekijk details

  In de winkel van De Heus Diervoeders heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht. Via de geautomatiseerde haal- en brengzuil kun je hier online gereserveerde bibliotheekmaterialen ophalen en terugbrengen.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Beusichem