Openingstijden


 • Bibliotheek Aalst Bekijk details

  Bibliotheek Aalst is een kleine, gemoedelijke bibliotheek gevestigd in dorpshuis ’t Gement, in het hart van Aalst.

  Bekijk details van Bibliotheek Aalst

 • Bibliotheek Ammerzoden Bekijk details

  Bibliotheek Ammerzoden is een moderne bieb, gevestigd in Brede school De Schakel. De Bibliotheek heeft een sfeervolle inrichting met een verleidelijke presentatie van media. Om de week op woensdag is hier het Scrabblecafé.

  Bekijk details van Bibliotheek Ammerzoden

 • Bibliotheek Asperen Bekijk details

  Bibliotheek Asperen is een kleine, gemoedelijke dorpsbibliotheek gevestigd in Openbare Basisschool De Zandheuvel. Naast een kleine collectie voor zowel jeugd als volwassenen, is het tevens mogelijk om van een van de computers met gratis internet gebruik te maken.

  Bekijk details van Bibliotheek Asperen

 • Bibliotheek Beesd Bekijk details

  In Beesd maakt de Bibliotheek deel uit van multifunctioneel centrum Het Klokhuis dat het Cingelplein omsluit. Iedere woensdagmiddag is er een voorleesfeestje voor de kleintjes. De bieb is vijf dagen per week geopend en er is gratis koffie en thee.

  Bekijk details van Bibliotheek Beesd

 • Bibliotheek Beneden-Leeuwen Bekijk details

  Bibliotheek Beneden-Leeuwen is een moderne dorpsbibliotheek gevestigd in Gemeenschapshuis De Rosmolen. De bieb is zes dagen per week geopend. Iedere woensdagmiddag om 14:30 is het een half uur voorleesfeest voor de kleintjes! Elke tweede dinsdagochtend van de maand van 10:00 – 11:30 uur is er een iPad Café.

  Bekijk details van Bibliotheek Beneden-Leeuwen

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Boven-Leeuwen Bekijk details

  In het bruisende Kulturhus d’n Dulper heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht met een boekenkast en een leestafel, voorzien van de krant van vandaag en diverse tijdschriften. Met behulp van de geautomatiseerde haal- en brengzuil kunnen leden hun online gereserveerde bibliotheekmaterialen hier ophalen en terugbrengen. Er is ook gratis een computer beschikbaar.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Boven-Leeuwen

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Brakel Bekijk details

  In Emté Supermarkt Duijzer heeft Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht. Leden kunnen hier zes dagen in de week terecht om met behulp van de geautomatiseerde haal- en brengzuil hun online gereserveerde bibliotheekmaterialen op te halen en terug te brengen.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Brakel

 • Bibliotheek Culemborg Bekijk details

  In het historische Elisabeth Weeshuis, in hartje Culemborg, is een moderne bibliotheek gevestigd. Vijf dagen per week geopend tot 20:00 uur. Er vinden veel activiteiten plaats, zoals het iPad/tablet Café en het inloopspreekuur Klik & Tik. En iedere woensdagmiddag is er een voorleesfeestje voor de kleintjes.

  Bekijk details van Bibliotheek Culemborg

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Deest Bekijk details

  In Dorpshuis 't Trefpunt heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht met leestafel, voorzien van diverse tijdschriften. Met behulp van de geautomatiseerde haal- en brengzuil kunnen leden hun online gereserveerde bibliotheekmaterialen hier ophalen en terugbrengen.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Deest

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Deil Bekijk details

  In de R. Lokhorstschool heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht. Met behulp van de geautomatiseerde haal- en brengzuil kunnen leden hun online gereserveerde bibliotheekmaterialen hier ophalen en terugbrengen.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Deil

 • Bibliotheek Dodewaard Bekijk details

  De ruime bibliotheek in Dodewaard heeft een sfeervolle inrichting met een verleidelijke presentatie van media. Er is gratis koffie, thee en chocolademelk. Lekker voor aan de leestafel bij het lezen van de krant of een tijdschrift.

  Bekijk details van Bibliotheek Dodewaard

 • Bibliotheek Dreumel Bekijk details

  Bibliotheek Dreumel is een kleine, moderne en complete dorpsbibliotheek, gevestigd in gemeenschapshuis D’n Hoender.

  Bekijk details van Bibliotheek Dreumel

 • Bibliotheek Druten Bekijk details

  Bibliotheek Druten is 6 dagen per week geopend en gevestigd in multifunctioneel centrum d’n Bogerd. Er vinden veel activiteiten plaats, zoals inloopspreekuren Klik&Tik en Digitale Vaardigheden. Iedere woensdagmiddag is er een voorleesfeestje voor de kleintjes. Bij de leestafel liggen gratis actuele kranten en de nieuwste tijdschriften.

  Bekijk details van Bibliotheek Druten

 • Bibliotheek Geldermalsen Bekijk details

  Bibliotheek Geldermalsen is gevestigd in het MFC De Pluk. De prachtige, volledig nieuwe en eigentijdse bibliotheek biedt een multifunctionele plek voor ontmoeting. Er vinden veel activiteiten plaats. Iedere derde maandag van de maand is hier het Schrijfcafé, wekelijks is er voorleespret voor de kleintjes op woensdagmiddag en maandelijks de Rode Koffietafel. Vijf dagen per week geopend tot 20:00 uur. In de Pluk zijn vele diensten gebundeld op het gebied van gezondheidszorg en cultureel vermaak.

  Bekijk details van Bibliotheek Geldermalsen

 • Bibliotheek Haaften Bekijk details

  De moderne, gezellige bibliotheek is onderdeel van het Multifunctionele Centrum De Burcht van Haeften.

  Bekijk details van Bibliotheek Haaften

 • Bibliotheek Herwijnen Bekijk details

  Bibliotheek Herwijnen is een kleine gemoedelijke dorpsbibliotheek gevestigd in dorpshuis de Poort. Naast een kleine collectie voor zowel jeugd als volwassenen, beschikt bibliotheek Herwijnen over een leestafel met tijdschriften. Het is tevens mogelijk om van één van de computers met gratis Internet gebruik te maken.

  Bekijk details van Bibliotheek Herwijnen

 • Bibliotheek Heukelum Bekijk details

  Bibliotheek Heukelum is een kleine gemoedelijke dorpsbibliotheek gevestigd in CBS De Wegwijzer. Naast een kleine collectie voor zowel jeugd als volwassenen, beschikt bibliotheek Heukelum over een leestafel met tijdschriften. Het is tevens mogelijk om van één van de computers met gratis Internet gebruik te maken.

  Bekijk details van Bibliotheek Heukelum

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Horssen Bekijk details

  In Dorpshuis de Horst heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht met een boekenkast en een leestafel, voorzien van de krant van vandaag en diverse tijdschriften. Met behulp van de geautomatiseerde haal- en brengzuil kunnen leden hun online gereserveerde bibliotheekmaterialen hier ophalen en terugbrengen. Er is ook gratis een computer beschikbaar.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Horssen

 • Bibliotheek Kerkdriel Bekijk details

  Bibliotheek Kerkdriel is gevestigd in het gemeentehuis. Er is een automaat aanwezig voor gratis koffie, thee of chocolademelk. Lekker voor aan de leestafel bij het lezen van de krant of een tijdschrift.

  Bekijk details van Bibliotheek Kerkdriel

 • Bibliotheek Kesteren Bekijk details

  Bibliotheek Kesteren is een kleine, levendige bibliotheek gevestigd in het Dorpshuis. Er zijn computers met gratis internet beschikbaar en er is gratis koffie en thee. Lekker voor aan de leestafel bij het lezen van de krant of een tijdschrift.

  Bekijk details van Bibliotheek Kesteren

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Maasbommel Bekijk details

  In Gemeenschapshuis de Hanze heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht met een boekenkast en een leestafel, voorzien van de krant van vandaag en diverse tijdschriften. Met behulp van de geautomatiseerde haal- en brengzuil kunnen leden hun online gereserveerde bibliotheekmaterialen hier ophalen en terugbrengen. Er is ook gratis een computer beschikbaar.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Maasbommel

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Nederhemert Bekijk details

  In Dorpshuis de Gaarde heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht. Met behulp van de geautomatiseerde haal- en brengzuil kunnen leden hun online gereserveerde bibliotheekmaterialen hier ophalen en terugbrengen.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Nederhemert

 • Bibliotheek Ochten Bekijk details

  De bibliotheek in Ochten is gevestigd in de J.A. Houtkoperschool van Ochten. De hele collectie bestaat uit jeugdmaterialen voor kinderen van nul tot vijftien jaar. Voor volwassen lezers is deze vestiging een haal- en brengpunt; gereserveerde items kunnen hier opgehaald en ook weer ingeleverd worden. Voor baby’s en dreumesen zijn er de speciale Boekstartboekjes.

  Bekijk details van Bibliotheek Ochten

 • Bibliotheek Ophemert Bekijk details

  De Bibliotheek Ophemert is onderdeel van Kulturhus ‘Huis op Hemert’. De moderne vestiging heeft een sprekende inrichting en biedt een mooie plek voor ontmoeting. Er is koffie en thee verkrijgbaar. Lekker voor aan de leestafel bij het lezen van de krant of een tijdschrift.

  Bekijk details van Bibliotheek Ophemert

 • Bibliotheek Opheusden Bekijk details

  De bibliotheek in Opheusden bevindt zich in Multifunctioneel Centrum De Reigerhof. Het heeft een sfeervolle, moderne inrichting en is vijf hele dagen geopend. Naast de bieb bevindt zich hier ook het Wijksteunpunt van de gemeente Neder-Betuwe en een gezondheidscentrum.

  Bekijk details van Bibliotheek Opheusden

 • Bibliotheek Tiel Bekijk details

  In de Bibliotheek Tiel tref je een schatkamer vol boeken, tijdschriften, e-books, luisterboeken en dvd’s aan, die je kunt lenen als je een abonnement hebt. Maar je bent ook zonder abonnement van harte welkom in de bibliotheek, bijvoorbeeld om de krant te lezen, te studeren of werken. Er zijn werkplekken met en zonder computers en je kunt gebruikmaken van het gratis wifi-netwerk. Verder kun je meedoen aan leuke, leerzame en ontspannende activiteiten. En kom ook eens kijken in het moderne Medialab....

  Bekijk details van Bibliotheek Tiel

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Tiel-Passewaaij Bekijk details

  In Basisschool de Bataaf heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht. Met behulp van de geautomatiseerde haal- en brengzuil kunnen leden hun online gereserveerde bibliotheekmaterialen hier ophalen en terugbrengen.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Tiel-Passewaaij

 • Zelfservice Bibliotheekpunt Vuren Bekijk details

  In de Spar van der Beek heeft de Bibliotheek Rivierenland een zelfservice bibliotheekpunt ingericht. Met behulp van de geautomatiseerde haal- en brengzuil kunnen leden hun online gereserveerde bibliotheekmaterialen hier ophalen en terugbrengen.

  Bekijk details van Zelfservice Bibliotheekpunt Vuren

 • Bibliotheek Zaltbommel Bekijk details

  Bibliotheek Zaltbommel is gevestigd bij het Cambium College. Het heeft een moderne, frisse inrichting en is ruim geopend. Een mooie ontmoetingsplek waar veel activiteiten plaatsvinden, zoals het Schrijfcafé, het iPad/tablet Café en iedere woensdagmiddag is er een voorleesfeestje voor de kleintjes. Er is gratis koffie en thee, voor aan de leestafel bij het lezen van de krant of een tijdschrift. Ook is er iedere woensdagochtend tussen 11.00 - 12.00 uur inloopspreekuur voor e-books.

  Bekijk details van Bibliotheek Zaltbommel

 • Bibliotheekpunt Lek en Linge Bekijk details

  In de mediatheek op de VWO locatie van schoolgemeenschap Lek en Linge kunnen leden van de Bibliotheek Rivierenland gereserveerde boeken afhalen en inleveren. Aan de balie kunnen de medewerkers van de mediatheek het materiaal uitlenen en innemen. Ook kunnen daar via de website van de bibliotheek materialen worden gereserveerd.

  Bekijk details van Bibliotheekpunt Lek en Linge