Heb je vragen over de overheid?

Feestelijke opening Informatiepunt Digitale Overheid

Op woensdag 27 november wordt het Informatiepunt Digitale Overheid officieel geopend in Beneden-Leeuwen en in Tiel!

Beneden-Leeuwen

De opening vindt plaats om 11:45 uur in de Bibliotheek Beneden-Leeuwen (De Rosmolen) en wordt verzorgd door Lidy Vos (directeur Bibliotheek Rivierenland) en wethouder Bert van Swam. Na de opening is het mogelijk om een gratis workshop DigiD te volgen. Wil je hier bij zijn?

Tiel

De opening vindt plaats om 14:00 uur in de Bibliotheek Tiel (Zinder) en wordt verzorgd door Lidy Vos (directeur Bibliotheek Rivierenland) en wethouder Ben Brink. Na de opening is het mogelijk om een gratis workshop DigiD te volgen. Wil je hier bij zijn?

We helpen je verder bij het Informatiepunt Digitale Overheid

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer via internet. Bijvoorbeeld zorgtoeslag aanvragen. Werk zoeken. Een woning zoeken. Een rijbewijs verlengen. Of een afspraak maken bij de gemeente. Daarvoor moet je wel kunnen omgaan met een computer. En een DigiD kunnen aanvragen.Veel mensen vinden dit nog lastig. Maar als je eenmaal weet hoe het werkt via de computer, is het misschien minder moeilijk dan je eerst dacht. Vaak heb je dan ook sneller antwoord. Soms zelfs meteen.

Wil je iets regelen via de computer en kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid? Of ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Ga dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek. Hier luisteren we naar je vraag en denken met je mee. We geven je direct informatie waarmee je verder kunt. Of we verwijzen je door naar de juiste organisatie. Je kunt ook gratis computercursussen volgen. Zodat je voortaan zelf dingen kunt regelen met de overheid via de computer.

Kom eens langs. Je bent welkom zonder afspraak. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. De hulp is gratis.

Waar en wanneer?

Je vindt een Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Beneden-Leeuwen, in MFA De Rosmolen. Geopend iedere woensdag van 12.00 - 14.00 uur. Met uitzondering van feestdagen en vakanties. 

EN

Je vindt een Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Tiel, in Zinder. Geopend iedere dinsdag van 15.00 tot 17.00 uur en iedere vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur

Met uitzondering van feestdagen en vakanties. Je hoeft geen afspraak te maken.


  • www.bibliotheekrivierenland.nl/informatiepunt