Cursus veilig online kopen en verkopen

Gepubliceerd op: 23 oktober 2020 09:38

Of je nu online schoenen koopt of een tweedehands fiets op Marktplaats verkoopt, online winkelen is helemaal van nu. In deze cursus leer je waar je op moet letten om veilig online te kunnen kopen, zodat je met een gerust hart iets bestelt. En je leert hoe je zelf slimmer en veiliger kunt verkopen. Start dinsdag 3 november 2020 in Druten. Deelname is gratis.

Online winkelen is helemaal van nu. Maar hoe weet je of een webshop betrouwbaar is? Is de verkoper op Marktplaats wel te vertrouwen? Hoe kan ik op een veilige manier betalen?Ook wanneer je zelf iets via Marktplaats gaat verkopen, wil je dat op een veilige en slimme manier doen. Dit begint met het schrijven van een goede advertentietekst, het kiezen van goede foto's en het bepalen van een juiste prijs. En hoe kun je het geld overmaken en spullen verzenden of ophalen op een veilige manier organiseren? 

Vijf bijeenkomsten

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee uur op de volgende data:

  • Dinsdag 3 november van 15.00 - 17.00 uur (van drie tot vijf uur)
  • Dinsdag 10 november van 15.00 - 17.00 uur (van drie tot vijf uur)
  • Dinsdag 17 november van 15.00 - 17.00 uur (van drie tot vijf uur)
  • Dinsdag 24 november van 15.00 - 17.00 uur (van drie tot vijf uur)
  • Dinsdag 1 december van 15.00 - 17.00 uur (van drie tot vijf uur)

Neem je eigen tablet of laptop mee. Heb je geen eigen apparatuur, dan zijn er laptops beschikbaar. Uiteraard hebben wij maatregelingen getroffen vanwege het coronavirus. Je kunt op een veilige en passende manier deelnemen. Welke maatregelen dat zijn lees je hier.

Aanmelden

Wil je meedoen? Je kunt je aanmelden door op de oranje knop te klikken. Of neem contact op met onze klantenservice: 0344 - 63 99 40.

 

Ik wil deze cursus volgen