Blij met je Bieb? Deel je verhaal op social media

Gepubliceerd op: 21 juni 2021 12:58

De Bibliotheek is een plek waar iedereen altijd welkom is. Een unieke openbare plek, speciaal voor jou! Wat betekent de Bibliotheek voor jou? Deel je verhaal op social media met #mijnbibliotheek en help ons trending topic te worden!

Je kunt er lezen, leren, studeren, ontmoeten, maken of digitale hulp krijgen. Ook online zijn we er voor je. Zo heb je 24/7 toegang tot een plek waar je antwoorden vindt en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Een unieke openbare plek. Ontdek en vergroot je wereld. 

Waar ben jij naar op zoek?

 

De Bibliotheek als ontmoetingsplek. Hier is iedereen welkom. Je hoeft geen lid te zijn en je mag zo lang blijven als je wilt. Het is een veilige plek waar alle meningen welkom zijn en waar je mensen kunt ontmoeten.


(online) Collectie
De Bibliotheek is een schatkamer vol prachtige verhalen, (luister)boeken en andere materialen voor jong en oud. Ga eens op ontdekkingsreis in de (online) Bibliotheek: de wereld ligt aan je voeten!


Leesplezier

Lezen begint bij de Bibliotheek! Bibliotheken stimuleren leesplezier thuis en op school. Zo bestrijden we samen laaggeletterdheid en word je digitaal vaardig. 


Blijven leren

De Bibliotheek heeft alles in huis om jou te ondersteunen. Wil je taalles volgen, iets nieuws leren of je laten omscholen? Bij elke bibliotheek zijn er mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.


Digitale hulp

We helpen je graag met het invullen van belastingformulieren. Of met andere vragen die met de Rijksoverheid te maken hebben, zoals het gebruik van je DigiD. In elke bibliotheek kun je terecht met vragen over de (digitale) overheid. 

Deel je verhaal met #mijnbibliotheek

                                                            www.bibliotheekrivierenland.nl/ditismijnbieb