Opening Adviesplein Maasdriel in Kerkdriel

Gepubliceerd op: 30 mei 2023 09:24

Op dinsdag 27 juni openen we om 15:00 uur het tweede Adviesplein in Maasdriel. Na een succesvolle opening van het eerste Adviesplein in Hedel, zijn we op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor het Adviesplein in Kerkdriel. Dit Adviesplein is een samenwerking tussen gemeente Maasdriel, Welzijn Bommelerwaard en de Bibliotheek Rivierenland.

U vindt Adviesplein Kerkdriel op twee locaties; in de Bibliotheek aan de Kerkstraat en in De Leyenstein. In de bibliotheek vindt u het informatiepunt. Hier kunt u op dinsdag van 13:00 tot 17:00 uur en op donderdag van 10:00 tot 13:00 uur terecht voor een praatje of een vraag over welzijn, zorg, wonen en inkomen. Daarnaast zijn er verschillende (maatschappelijke) organisaties aanwezig, zoals de Formulierenbrigade van Stichting Kompas en het Taalhuis. 

In De Leyenstein heeft Welzijn Bommelerwaard ‘Bij Stein’ geopend. U bent hier elke dinsdag van 14:00 tot 16:00 uur van harte welkom voor ontmoeting en ontspanning. Daarnaast worden er in De Leyenstein activiteiten georganiseerd en zijn er ruimtes beschikbaar voor alle maatschappelijke organisaties. Welzijn Bommelerwaard en KBO maken hier al gebruik van. 

Kijk voor meer informatie op maasdriel.nl/adviesplein