Jeugd | 0-6 jaar

Jeugd & Jongeren

  • Boeken op onderwerp

    Populaire kinderboeken op onderwerp

  • Agenda

    Bekijk wat er bij ons te doen is.

  • Voorleesfilmpjes

    De mooiste digitale prentenboeken

BoekStart voorleesfeestje: De tuin van Nijntje

Deze keer gaan we een verhaal lezen over Nijntje die in haar tuin gaat werken. Een vrolijk verhaal waarin Nijntje aan de slag gaat in haar moestuin. Kom je ook naar dit gratis BoekStartfeestje? Het is voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Je bent van harte welkom, je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Vind een voorleesfeestje bij jou in de buurt


­čôÜ Nieuwe boeken

Naar boeken op onderwerp


Ken je Boekstart al?

naar boekstart

Samen een boekje lezen versterkt de band met je baby en stimuleert de taalontwikkeling. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. BoekStart helpt je het juiste voorleesboek te vinden. 

Naar Boekstart.nl

­čô▒ E-books en ­čÄž luisterboeken

Naar Jeugdbibliotheek.nl

Zoek je een leuk digitaal boek om voor te lezen aan je kind? Kijk dan ook eens op jeugdbibliotheek.nl. Daar vind je een rijk aanbod aan titels voor mobiel of tablet. Allemaal online te leen, dus je hoeft je huis er niet voor uit. 

Naar Jeugdbibliotheek.nl

Mediaopvoeding

Naar Mediaopvoeding

Media Ukkie Dagen 2023 | Wist je dat een kind veel opsteekt door het samen kijken van een filmpje? En dat de afwisseling met andere activiteiten, zoals buitenspelen, belangrijk is? De bibliotheek besteedt aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van jonge kinderen.  

Meer over Media Ukkie Dagen

Voorleesfilmpjes

Lars, de kleine ijsbeer, beleeft een spannend avontuur als hij samen met Nanouk op zoek gaat naar de ouders van het poolhondje. Bekijk het hele filmpje bij De Voorleeshoek. Log in met je Bibliotheekaccount.

Naar Voorleesfilmpjes

Voorlezen met je kleintje?

Vraag onze BoekStartcoaches om tips! Ze zijn regelmatig aanwezig in de Bibliotheek en op consultatiebureaus, op verschillende locaties. 

Maak kennis met de BoekStartcoach

Nieuws

Lees het nieuws van de bibliotheek voor lezers van 0-6 jaar en hun ouders.
 

Blijf op de hoogte