• Hulp nodig bij online? Kom naar het gratis spreekuur Bekijk details

27 mei 2021

Niet iedereen kan even goed overweg met websites, apps en smartphones. En dat is best onhandig. Digitalisering heeft immers de laatste jaren, en zeker sinds corona, een enorme vlucht heeft gekregen. Bij de Bibliotheek is daarom hulp beschikbaar voor iedereen die ondersteuning wil bij het regelen van allerlei online zaken. De hulp is 1-op-1, gratis en voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Bekijk details van Hulp nodig bij online? Kom naar het gratis spreekuur

• Privacyverklaring aangepast Bekijk details

29 april 2021

Op 29 april 2021 hebben wij een aanpassing doorgevoerd in onze privacyverklaring. Onder het kopje ‘E-books en luisterboeken’ lees je dat de Koninklijke Bibliotheek aan ons doorgeeft of je e-books en/of luisterboeken leent via de online bibliotheek.

Bekijk details van Privacyverklaring aangepast

• Juliëtte Liebregts wint halve finale van de Nationale Voorleeswedstrijd! Bekijk details

8 april 2021

Juliette Liebregts van basisschool De Viersprong uit Wijchen heeft in de regio Rivierenland/Wijchen de halve finale van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond online plaats en werd gejureerd in Tiel. De winnaar zal binnenkort onze regio vertegenwoordigen in de provinciale finale. En wellicht wordt zij wel De Nationale Voorleeskampioen 2021!

Bekijk details van Juliëtte Liebregts wint halve finale van de Nationale Voorleeswedstrijd!

• Media Ukkie Dagen Bekijk details

15 maart 2021

Wist je dat door het samen kijken van een filmpje een kind er ook echt iets van opsteekt? En dat de afwisseling met andere activiteiten, zoals buitenspelen, belangrijk is? Van 26 maart t/m 2 april 2021 besteedt de bibliotheek aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar.

Bekijk details van Media Ukkie Dagen

• Iedere week een nieuwe Digitale Voorleestas Bekijk details

11 maart 2021

Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek.

Bekijk details van Iedere week een nieuwe Digitale Voorleestas

• Wie wordt de nieuwe voorleeskampioen? Bekijk details

3 maart 2021

De regionale kwartfinales van de Nationale Voorleeswedstrijd gaan van start. In totaal strijden 53 scholen in Rivierenland voor een plek in de kwartfinale.

Bekijk details van Wie wordt de nieuwe voorleeskampioen?

• Hulp bij belastingaangifte Bekijk details

1 maart 2021

Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Kun je wel wat hulp gebruiken van een belastingexpert? Meld je dan aan voor een gratis spreekuur in de Bibliotheek.

Bekijk details van Hulp bij belastingaangifte

• Blijf jezelf ontwikkelen met online cursussen Bekijk details

15 februari 2021

Speciaal voor onze leden hebben we een aanbod van interessante cursussen en trainingen samengesteld. Het aanbod is eindeloos!

Bekijk details van Blijf jezelf ontwikkelen met online cursussen

• Nieuw: De tijdschiftenbieb Bekijk details

30 november 2020

Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van Eigen Huis & Interieur, tot AutoWeek, Margriet en Yoga Magazine.

Bekijk details van Nieuw: De tijdschiftenbieb

• Cursus veilig online kopen en verkopen Bekijk details

23 oktober 2020

Of je nu online schoenen koopt of een tweedehands fiets op Marktplaats verkoopt, online winkelen is helemaal van nu. In deze cursus leer je waar je op moet letten om veilig online te kunnen kopen, zodat je met een gerust hart iets bestelt. En je leert hoe je zelf slimmer en veiliger kunt verkopen. Start dinsdag 3 november 2020 in Druten. Deelname is gratis.

Bekijk details van Cursus veilig online kopen en verkopen