Deze pagina is nog in ontwikkeling. 

Heb je een vraag over ons aanbod voor de kinderopvang? Neem dan contact op met Petra Heimeriks, Productontwikkelaar Educatie via petra.heimeriks@bibliotheekrivierenland.nl of 0344 - 63 99 40.

Actueel

 • De Bibliotheek en corona. Hoe zit het?

  Sinds zondag 19 december zijn de coronamaatregelen aangescherpt. We volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM. Hieronder zetten we op een rijtje wat dit voor een bezoek aan onze bibliotheek betekent.

  15 januari 2022

  Bekijk details van De Bibliotheek en corona. Hoe zit het?

 • Nieuw! Hippe inspiratiebron voor het ontdekken van boeken

  Podcasts zijn hip en een goede inspiratiebron voor het ontdekken van boeken. Op deze pagina staan leuke en interessante podcasts over lezen, over boeken en podcasts van bibliotheken bij elkaar. Lekker...

  14 oktober 2021

  Bekijk details van Nieuw! Hippe inspiratiebron voor het ontdekken van boeken

 • Privacyverklaring aangepast

  Op 29 april 2021 hebben wij een aanpassing doorgevoerd in onze privacyverklaring. Onder het kopje ‘E-books en luisterboeken’ lees je dat de Koninklijke Bibliotheek aan ons doorgeeft of je e-books en/of...

  29 april 2021

  Bekijk details van Privacyverklaring aangepast

 • Media Ukkie Dagen

  Wist je dat door het samen kijken van een filmpje een kind er ook echt iets van opsteekt? En dat de afwisseling met andere activiteiten, zoals buitenspelen, belangrijk is? Van 26 maart t/m 2 april 2021...

  15 maart 2021

  Bekijk details van Media Ukkie Dagen

 • Iedere week een nieuwe Digitale Voorleestas

  Lees mee vanuit onze Digitale Voorleestas met prentenboeken & doe-, zing-, speel- en praatopdrachtjes. Samen lezen was nog nooit zo leuk! Ga actief aan de slag met je kind aan de hand van een mooi prentenboek.

  11 maart 2021

  Bekijk details van Iedere week een nieuwe Digitale Voorleestas

Boek op Bezoek

Boek op Bezoek

Heeft jouw zoon of dochter moeite met de Nederlandse taal? Vind je het zelf moeilijk om voor te lezen en je kind te helpen met taal? Dan kan een vrijwilliger van Boek op Bezoek helpen. Samen gaan jullie thuis voorlezen, praten en taalspelletjes doen.


 • Onze nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod? Meld je dan aan voor onze Ukkie-nieuwsbrief. Speciaal voor professionals die werken in de kinderopvang.

  verschijnt ongeveer 4 keer per jaar


 • Hulp nodig?

  Heb je een vraag over ons aanbod voor kinderopvang en BSO? Stuur ons een e-mail.