Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Laat de wereld achter

  Rumaan Alam

  De rustige vakantie van een gezin wordt verstoord door een stel van in de zestig op de vlucht voor een ramp.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Laat de wereld achter

 • Boven water

  Arnaldur Indriðason

  De gepensioneerde inspecteur Konráð krijgt in Reykjavik te maken met grootouders die zich zorgen maken over hun verdwenen drugssmokkelende kleindochter en met twee cold cases: de dood van een 12-jarig meisje in 1961 en de onopgeloste moord op zijn eigen criminele vader in 1963.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Boven water

 • Win

  Harlan Coben

  Als een man dood wordt gevonden en bij hem een gestolen Vermeer wordt gevonden, besluit Windsor Lockwood III uit te vinden wie er achter een twintig jaar oude moord, schilderijendiefstal en ontvoering heeft gezeten.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Win

 • Een gewaarschuwd man

  Michael Connelly

  Onderzoeksjournalist Jack McEvoy zou een meisje hebben vermoord. Met een ex-vriendin die FBI-agent is, gaat hij zijn onschuld bewijzen en ze komen een laboratorium op het spoor dat DNA doorverkoopt op het dark web.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een gewaarschuwd man

 • Een tijd voor genade

  John Grisham

  Advocaat Jake Brigance wordt aangewezen om de verdediging op zich te nemen van de 16-jarige Drew die de populaire lokale hulpsheriff heeft doodgeschoten om zijn moeder en zus te beschermen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een tijd voor genade


Boek van de maand

Robert Galbraith Kwaad bloed

Privédetectives Cormoran Strike en Robin Ellacott onderzoeken voor het eerst een cold case; het gaat om een 40 jaar geleden verdwenen vrouw van wie ze moeten aantonen of zij ook slachtoffer was van een veroordeelde seriemoordenaar.

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken