Beter leren lezen, schrijven en computeren

Het Leerhuis Zaltbommel is voor iedereen die beter wil leren lezen, schrijven en/of spreken of digitaal vaardiger wil worden. Iedereen met een taalvraag kan langs komen, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Je kunt er informatie of advies krijgen over het oefenen met een taalvrijwilliger, over taalcursussen of over programma's op de computer waarmee je zelf aan de slag kunt. Ook besteedt het Leerhuis aandacht aan rondkomen, gezondheid, opvoeding en vrijwilligerswerk. 

Waar?

Leerhuis Zaltbommel is gevestigd in Brede school de Waluwe, ingang Prins Bernhardweg, Prins Clausstraat 2, 5301 RT Zaltbommel 

Wanneer?

Leerhuis Zaltbommel organiseert

  • elke maandag van 13.00 tot 17.00 uur en
  • elke woensdag van 9.00 tot 12.30 uur

een inloopspreekuur, waar je terecht kunt met vragen die te maken hebben met het leren van de Nederlandse taal. Ook kun je hier terecht om te kijken welk taalaanbod het best bij je past.

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kun je bellen met Joke Verkuijlen: 06 44 61 42 37. Of stuur een mail naar info@leerhuiszaltbommel.nl

Wat kun je doen en leren?

Leerhuis Zaltbommel organiseert verschillende activiteiten. Kijk hiervoor op www.kompasbommelerwaard.nl 

Zelf aan de slag met Oefenen.nl

oefenen.nl

Oefenen.nl is het online startpunt voor iedereen die zijn basisvaardigheden verder wil verbeteren. Je oefent met taal, rekenen, internetten en omgaan met geld.

We leren altijd

Steffie.nl legt het uit

steffie

Steffie legt moeilijke dingen op een makkelijke manier uit. Bijvoorbeeld daten, DigiD, de OV-chipkaart en een bezoek aan de huisarts. Zo wordt de wereld weer iets eenvoudiger!

Probeer het een keer uit