Suggesties & klachten

Heb je een goed idee voor de bibliotheek, een boekentip of is er iets niet goed gegaan? Laat het ons weten! Van jouw ideeën kunnen we leren en onze dienstverlening verbeteren. Op deze pagina vind je de opties om suggesties en klachten aan ons door te geven.


Ik mis een bepaald boek in jullie collectie. Kunnen jullie het aankopen?

Mis je een bepaald boek, een dvd of een ander materiaal in de collectie van de Bibliotheek Rivierenland? Laat het ons dan weten via dit formulier. Wij kijken dan of er een mogelijkheid is om de titel op te nemen in onze collectie. Alvast bedankt!

Ik heb een goed idee en wil dit met jullie delen. Welke weg bewandel ik?

Goede ideëen zijn natuurlijk altijd welkom. Je kunt je idee met ons delen via onze facebookpagina of een mail sturen: klantenservice@bibliotheekrivierenland.nl. Maar ook onze medewerkers in de vestigingen horen jouw goede plan graag. We zijn benieuwd! :-)

Hoe gaat de Bibliotheek Rivierenland om met klachten?

De Bibliotheek Rivierenland handelt klachten af volgens deze klachtenprocedure.

Er is iets vervelends gebeurd met/in de bibliotheek en ik wil een klacht indienen. Hoe doe ik dat?

Ondanks de beste bedoelingen en de grote inzet van onze medewerkers, kan het natuurlijk voorkomen dat er iets niet helemaal naar wens gaat. We blijven tenslotte allemaal mensen, of de techniek laat ons even in de steek. 

Heb je een klacht over de dienstverlening van Bibliotheek Rivierenland of over het handelen van een medewerker? Bespreek de klacht dan met de betreffende medewerker of diens leidinggevende. Lukt het niet om daarbij tot een oplossing te komen, vul dan ons klachtenformulier (schriftelijk, als pdf) in of geef je klacht online door.

Meer informatie over de afhandeling van klachten vind je hier


Geen antwoord op je vraag gevonden?

Neem contact met ons op